۳۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۱۶
کد خبرنگار: 1285
کد خبر: 84443522
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

زمان استاندارد برای تزریق دُز دوم واکسن کرونا ۴ تا ۱۲ هفته است

شهرکرد- ایرنا- رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه فاصله زمانی دُز اول تا دوم در واکسن‌های کرونا متفاوت است، گفت: استاندارد این فاصله زمانی در تمامی واکسن‌ها بین چهار تا ۱۲ هفته است.

در چند روز اخیر تعدادی از مخاطبان خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا) مرکز چهارمحال و بختیاری در شبکه های اجتماعی از این رسانه ، درخواست داشتند تا علت کمبود دُز دوم برخی از واکسن‌های کرونا در استان پیگیری شود.

مجید شیرانی روز شنبه در پیگیری این سوژه درخواست شده از سوی مخاطبان در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: همواره تاکید شده است که با تزریق دُز اول ایمنی حاصل نمی‌شود بلکه زمانی فرد در برابر ابتلا به کرونا ایمن می‌شود که حدود ۲ هفته از زمان تزریق دُز دوم واکسن گذشته باشد.

وی ادامه داد: در روزهای اخیر به سبب کمبود برخی واکسن‌ها از جمله اسپوتنیک افرادی که دُز اول را تزریق کرده‌اند و اکنون نوبت دُز دوم آن فرا رسیده است، نگران بی‌اثر شدن دُز اول هستند در حالی که هنوز ایمنی ایجاد نشده و فرصت تزریق دُز دوم وجود دارد پس در این خصوص نگران نباشند.

شیرانی با بیان اینکه حدود ۲ هزار نفر در استان واکسن اسپوتنیک تزریق کرده‌اند، اظهار داشت: کمبود این واکسن یک مشکل کشوری است و امید می‌رود ظرف ۱۰ روز آینده وارد کشور شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری خاطر نشان کرد: در حال حاضر برای تزریق واکسن‌های سینوفارم و کووبرکت کمبودی وجود ندارد اما در خصوص واکسن آسترازینکا فقط برای افرادی که نوبت دُز دوم آن‌ها فرا رسیده تزریق می‌شود.

شیرانی خاطر نشان کرد: در مردادماه برای تزریق واکسن با کمبود مقطعی مواجه شدیم اما با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده در سطح ملی در شهریورماه مشکلی در این خصوص نخواهیم داشت.

وی از تزریق حدود ۲۲۰ هزار دُز واکسن کرونا در استان خبر داد و گفت: تاکنون ۲۴ درصد جمعیت استان علیه این ویروس واکسینه شده‌اند که در مقایسه با میانگین کشوری ۲ درصد بالاتر است.

به گزارش ایرنا، از ابتدای طرح واکسیناسیون علیه کرونا تاکنون بیشترین واکسن‌های اختصاص داده شده به چهارمحال و بختیاری به ترتیب سینوفارم، آسترازینکا، اسپوتنیک، کووبرکت و بهارات بوده است.

به گزارش ایرنا، از ابتدای شیوع کرونا ۲۹ مرداد، ۱۸۱ هزار و ۲۲۲ تست مولکولی تشخیص کرونا در استان انجام شده است که بر اساس آن ۶۵ هزار و ۴۲۰ مبتلای قطعی به این ویروس شناسایی شده است.

بر اساس آخرین رنگ‌بندی وزارت بهداشت، درمان و  آموزش پزشکی، تمامی ۱۰ شهرستان چهارمحال و بختیاری در وضعیت قرمز (خیلی پرخطر) شیوع کرونا قرار دارد.

تمامی تخت‌های بیمارستانی اختصاص داده شده به بیماران کرونایی چهارمحال و بختیاری که ۷۰ درصد ظرفیت تخت‌های بیمارستانی استان را شامل می‌شود، تکمیل شده و بیمارستان صحرایی در شهرستان‌های شهرکرد و فارسان برای خدمات‌رسانی به بیماران برپا شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha