سرهنگ هادی عبادی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشـت: همچنین طی این مدت، ۱۵ هزار و ۲۸۶ دستگاه خودروی غیربومی که از مبادی مختلف قصد ورود به این استان را داشتند به مبدا بازگشت داده شدند.
ستاد ملی مقابله کرونا شنبه هفته گذشته مصوب کرد که از ساعت ۱۲ روز یکشنبه ۲۴ مردادماه منع تردد یا به عبارتی دیگر ممنوعیت تردد خودرویی در تمام استانهای کشور اعمال خواهد شد و نباید ترددی به جز موارد استثنا مانند آمبولانسها و کامیون حمل غذا و غیره صورت گیرد.افرادی هم که در این مدت بنا به هر دلیلی مشمول جریمه شده اند، بعد از یک ماه جریمه آنان دو برابر و حتما اخذ خواهد شد.
وی وضعیت تردد خودرویی در جادههای ارتباطی مازندران در زمان حاضر را آرام و روان توصیف کرد و با بیان اینکه ورودیهای مازندران تا پنجم شهریور همچنان بسته است و هیچ خودرویی حتی خودروهای با پلاک بومی اجازه ورود به استان را ندارند، گفت: هر خودروی غیر بومی در مناطق مختلف استان مازندران مشاهده شود توسط ماموران پلیس راه و دوربینهای نطارتی ۱۰ میلیون ریال جریمه میشود.
وی با بیان اینکه بیشتر خودروهایی که از قبل از آغاز اجرای طرح محدودیت تردد خودرویی وارد مازندران شده بودند، از دیروز عصر در حال خروج از مازندران هستند، افزود: برابر مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، هر خودرویی که با پلاک غیربومی از استان خارج میشود با توجه به حضور غیرقانونیاش در مازندران ۱۰ میلیون ریال جریمه خواهد شد.
سرپرست پلیس راه مازندران به کاهش ۴۰ تا ۵۰ درصدی تردد خودروهای غیربومی در جادههای ارتباطی این استان از ۲۵ مردادماه جاری تاکنون اشاره کرد و گفت: مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر مسدود شدن تمام مبادی اصلی و فرعی ورودی به استان به مدت حدود دو هفته از جمله کاهش حجم تردد خودرویی در این منطقه است.
سرهنگ عبادی با اشاره به اینکه ماموران پلیس علاوه بر مبادی اصلی در محورهای هراز، کندوان، سوادکوه ، کیاسر و گلوگاه و در مجموع در ۵۷ نقطه ورودی استان مستقر هستند و اجازه ورود به خودروها به مازندران را به هیچ وجه نمیدهند، گفت: گشت های کنترل پلیس راه استان در محدوده تونل کندوان محور چالوس ، محدوده پلور در محور هراز، ورودی شهر پل سفیدسوادکوه ، سه راهی تلمادره محور ساری - سمنان و ورودی گیلان به مازندران در رامسر مستقر هستند و به خودروهای غیربومی فاقد مجوز لازم به هیچ عنوان اجازه ورود به استان را نخواهند داد.
وی با بیان اینکه مرکز کنترل ترافیک پلیس راه مازندران با شماره ۲۱۸۲۴۴۳۴ و ۲۱۸۲۴۴۲۰ با پیش شماره ۰۱۱ به طور شبانه روز آماده پاسخگویی در خصوص وضعیت راههای استان است، از مسافران و گردشگران خواست با توجه به افزایش شهرهای قرمز و تشدید طرح محدودیت تردد خودرویی، از سفر به این خطه شمالی کشور خودداری کنند.
برابر مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، از روز دوشنبه هفته گذشته تا پایان روز کاری شنبه ۳۰ مرادماه جاری تمامی ادارات به جز اداره های آب، برق، اورژانس اجتماعی و دیگر نهادهای خدمات رسان ضروری به مردم تعطیل است.همه اصناف به جز اصناف ضروری که از قبل جز مشاغل گروه یک اعلام شده بود و مایحتاج مردم را تامین می کنند، تعطیل خواهند بود.
برابر این مصوبه ، علاوه تعطیلی تمام ادارات، دستگاه های اجرایی، بانک ها و ممنوعیت تردد خودرویی، همه دستگاه های اجرایی و ناظر با شدت و قدرت وارد عمل می شوند تا متخلفان را در صورت تخلف اعمال جریمه کنند که در این زمینه دادستانی، وزارت بهداشت و نیروی انتظامی وارد عمل خواهند شد. ضمن اینکه مقرر شد عزاداری های ایام محرم در فضاهای بسته ممنوع است و در مورد راه اندازی دسته های عزاداری، برگزار کنندگان اعمال قانون می شوند.
تعطیلات سراسری ۶ روزه کرونایی که از روز دوشنبه ۲۵ مرداد آغاز شده بود، امروز به پایان میرسد.
مازندران ۱۰ هزار و ۷۰۰ کیلومتر راه اصلی و فرعی دارد که سه محور چالوس، هراز، سوادکوه را به پایتخت و جاده کیاسر مازندران را به سمنان متصل میکند.
مازندران از اوایل تیر ماه امسال وارد موج پنجم کرونا با سویه دلتا شد. این موج همچنان به صورت افزایشی ادامه دارد. مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل می گویند با توجه به تجربه سیستان و بلوچستان که نشان داد موج دلتا دستکم دو ماه به طول می انجامد ، روند افزایشی بستری روزانه بیماران کرونایی در مازندران تا پایان مرداد و احتمالا نیمه اول شهریور ادامه خواهد یافت.
بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل ، هماکنون سه هزار و ۲۳۰ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستان های استان بستری هستند که از این تعداد ۳۶۹ بیمار با علایم حاد تنفسی در بخش مراقبتهای ویژه تحت درمان هستند.
نظر شما