سیدمحمد موسویزاده روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ۷۸ نیروگاه فعال و نصب در مدار از شرکت توزیع برق استان سمنان دارای مجوز در مجموع ۲ هزار و ۴۰۹ کیلووات تولید برق از انرژی خورشید دارند.
وی با اشاره به ۵۷ نیروگاه کمتر از ۱۰۰ کیلووات با قرارداد خرید تضمینی در استان سمنان در نقاط مختلف، گفت: این نیروگاه ها در مجموع ۶۶۱ کیلووات تولید برق دارند.
موسوی زاده نیروگاه شرکت آبوویند دامغان را بزرگترین نیروگاه خورشیدی در استان سمنان بیان و اضافه کرد: این نیروگاه یکهزار و ۳۱۳ کیلووات برق از انرژی خورشیدی تولید می کند.
وی به برخی از انشعاب های نیروگاه خورشیدی در نقاط مختلف استان سمنان اشاره کرد و گفت: انشعاب هایی در شرکت توزیع برق ۱۳، در سازمان بازرسی استان ۲۵، در شرکت برق منطقه ای استان ۱۰۰ و در دانشگاه سمنان ۳۰ کیلووات برق تولید می کنند.
مدیرعامل توزیع برق استان سمنان از استقرار انشعاب های نیروگاه خورشیدی در ۱۱ مدرسه استان خبر داد و افزود: ۴۴ کیلووات ساعت از این ۱۱ انشعاب برق برای مصرف تولید می شود.
وی ادامه داد: نیروگاه هایی در استانداری سمنان ۱۰، در دانشکده فنی سمنان ۲۰، در شرکت شهرکهای صنعتی سمنان ۲۰، در شرکت گاز استان ۱۲۵ و در دیوان محاسبات ۴۸ کیلووات برق تولید می کنند.
وی با اشاره به نیروگاه برق آبی چشمه روزیه سمنان بیان کرد: این نیروگاه قدرت تولید سه هزار و ۵۰۰ کیلووات برق دارد.
مدیرعامل تویع برق استان سمنان تاکید کرد: استفاده از انرژی های تجدیدپذیر از روش های مدرن برای تولید برق مصرفی در تمام نقاط دنیاست و در ایران نیز این روش ها با ورود بخش خصوصی رو به توسعه است.
نظر شما