نماینده مجلس: بومی‌سازی اقتصاد در برنامه خاندوزی مشاهده نمی‌شود

تهران- ایرنا- نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی، تنها راه نجات اقتصاد کشور را در بومی‌سازی اقتصاد و نگارش و اجرای نسخه اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: در برنامه درازمدت وزیر پیشنهادی امور اقتصادی و دارایی چنین چیزی مشاهده نمی‌شود.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، مهرداد ویس‌کرمی روز یکشنبه در مخالفت با وزیر پیشنهادی امور اقتصادی و دارایی در صحن علنی مجلس شورای اسلامی با استناد به آیه‌ای از سوره مبارکه حجرات، گفت: طبق قرآن تفاوت رنگ، پوست و قبیله برای شناخت یکدیگر است. بنابراین برتری در اسلام بر اساس نژاد و قبیله نیست بلکه ملاک تقواست.

وی افزود: با توجه به حوادث تاریخی تفکیک نژادی مردم میسر نیست با این اختلاط نژادی در طول تاریخ و پیوندهای سببی و نسبی متفاوتی که انجام شده اصلاً نژاد خالص وجود ندارد و همه نژادها به هم آمیخته شده‌اند اینکه چرا برخی اصرار دارند با یک خط‌کش نژادهای مختلف داخل و خارج از کشور را خط کشی کنند، همان تفکر جاهلی است که رسول الله سالیان سال با آن جنگید.

نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: زبان هم ملاک دقیقی برای تفکیک مردم ایران نیست مثلا سید ترک چه معنایی دارید یعنی یک عرب ترکی صحبت می‌کند؟ پس بیایید به خاطر خدا دست از این ملاک‌ها برداریم و همه به صراط مستقیم اسلام برگردیم.

وی با بیان اینکه در انتخاب‌هایمان اشتباه و گمان می‌کنیم نژاد مشکل دارد، ادامه داد: وزیر با تقوا انتخاب کنید، وزیر با تقوا باشد اما از هر نژادی که باشد به ملت خدمت می‌کند. دوستی نیازمند خویشاوندی نیست اما خویشاوندی نیازمند دوستی است.

ویس‌کرمی با استناد به اصل ۱۱ قانون اساسی، اضافه کرد: همه مسلمانان امت واحده هستند و سیاست جمهوری اسلامی باید ائتلاف و اتحاد ملل اسلامی باشد و وحدت اقتصادی سیاسی جهان اسلام را تحقق بخشد. این بی‌سلیقگی است که قانون اساسی و دین ما می‌گوید مسلمانان برادرند و ما بخواهیم مردم را به چپ و راست تقسیم کنیم هر وزیر از جایی است. دامن زدن به مطالبات قومی و محلی خلاف مصالح ملی و خلاف شرع است.

جنگ نهایی ما با نظام سلطه جنگ اقتصادی است

این نماینده مجلس تصریح کرد: همان طور که می‌دانیم دشمن از چند جبهه فرهنگی و نظامی به انقلاب اسلامی حمله ور شد و امروز به جرات می‌توان گفت دشمن از حمله نظامی به کشور مایوس شده است. همین که سید حسن نصرالله در سخنرانی اخیر عاشورا در مورد کشتی‌های حامل سوخت برای آمریکا و اسرائیل خط و نشان می‌کشد گواه این است دشمن به لحاظ نظامی از ملت بزرگ ایران شکست خورده است.

وی افزود: با وجود اینکه دشمن در حیطه فرهنگی به ما زخم‌های جدید زده است اما همین که در سراسر جهان حاج قاسم سلیمانی الگوی آزادگی است نشان می‌دهد دشمن از شکست فرهنگی هم مایوس شده و حال به جنگ اقتصادی روی آورده است و انشاءالله در آخرین حربه شکست خواهد خورد. جنگ نهایی ما با نظام سلطه جنگ اقتصادی است و سردار این میدان، فاتح جنگ نهایی با جنگ اقتصادی دشمن است.

نماینده مردم خرم آباد درباره خاندوزی گفت: جوانگرایی آقای رئیسی قابل قدردانی است اگرچه این وزرای پیشنهادی میان‌سال هستند و برخی مفاهیمی مانند جوانی و پیری و میانسالی را تفسیر به رای کردند. امروز مرزهای علم در نوردیده شده و جنگ امروز جنگ اطلاعات است پس یک جوان می‌تواند بیش از یک پیر کارکشته باشد و انسان‌ها به اندازه عقلشان تجربه می‌پذیرند نه لزوما سن‌شان.

وی با ارزیابی شرایط اقتصادی کشور افزود: وضعیت آشفته اقتصاد کشور را کسی می‌تواند نجات دهد که نخست در رشته اقتصاد سرآمد و در بومی‌سازی اقتصاد، صاحب‌نظر باشد. تا کی می‌خواهیم در دانشگاه‌ها در برابر اقتصاد لیبرال دموکرات با چند آیه قرآن خواندن و با چسباندن آن به هم با چندتا چسب از اقتصاد اسلامی بگوییم . اقتصاد اسلامی با چسباندن نمی‌شود.

اقتصاد پاشنه آشیل جمهوری اسلامی ایران شده است

ویس‌کرمی گفت: آقای خاندوزی استادیار استادیار اقتصاد است اما متصدی وزارت اقتصاد باید در عرصه‌های مختلف اقتصادی مانند بیمه، بانک، خصوصی‌سازی، بازار، مالیات صاحب تجربه و علاوه بر فن، فوت را هم بلد باشد. اقتصاد مانند هوا است که در همه ابعاد زندگی مادی و معنوی مردم جریان دارد و امروز پاشنه آشیل جمهوری اسلامی شده است.

وی ادامه داد: دیگر عرصه خطا نیست بهتر بود وزیر پیشنهادی اقتصاد مدتی به عنوان مدیر میانی خدمت می‌کرد و بعد در جایگاه وزارتی قرار می‌گرفت. تجربه وی کمرنگ است. او صاحب تالیف است توضیح دهد این تالیفات کجا راه‌گشا است و چقدر می‌توان این نظریه را اجرایی کرد.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: همچنین وضعیت علمی و شخصیتی وزیر در تصمیم‌های دشوار بسیار مهم است. آیا دکتر خاندوزی از موقعیت اینچنینی در میان خواص و اقتصاددانان کشور برخوردار است؟

 وی اقتصاد اسلامی را  نیاز امروز و فردای جامعه‌ای اسلامی عنوان کرد و گفت: نظر شفاف او را در این زمینه نشنیدم. البته چند تالیف و مقاله با موضوع عدالت از او منتشر شده است اما این تالیفات تا تولید علم اقتصاد اسلامی که مطلوب انقلاب اسلامی است فاصله زیادی دارد.

ویس‌کرمی با بیان اینکه راه نجات کشور در اقتصاد مقاومتی است، گفت: از تالیفات و سوابق وزیر پیشنهاد اقتصاد، این شاه کلید کم رنگ است و آیا وی به این موضوع اندیشید که اقتصاد غربی در کشور ما رهگشا نیست و آیا قبول دارد که نسخه لیبرال دموکراسی اقتصاد به فرض اجرای کامل آن، برای کشور ما مشکل‌گشا نیست و چه راه حلی برای این مشکل دارد.

 نماینده مجلس اظهار کرد: مجلس در آستانه آزمون بزرگی است و باید با معیار واحد به وزرای جوان و به تعبیر بنده میانسال پرداخته و در میان آنها قضاوت شود. البته بنده اعتقاد راسخ دارم خدای اقتصاد همان خدای جنگ است و همان نصرت الهی در اقتصاد هم می تواند تکرار شود به شرط این که بندگان خوبی باشیم.

وی افزود: آیا برنامه‌های تحولی خاندوزی ناظر به این وضع موجود است و آیا می‌خواهیم با همین فرمول و وضعیت اقتصاد را جلو ببریم و این وضع را اصلاح کنیم؟ تاکید می‌کنم راه نجات اقتصاد کشور در بومی‌سازی اقتصاد و نگارش و اجرای نسخه اقتصاد مقاومتی است که در برنامه درازمدتی وزیر پیشنهادی چنین چیزی مشاهده نمی‌شود.

ویس‌کرمی با بیان اینکه به وسعت جهان اسلام چشم به این تریبون مجلس دارند، گفت: تریبون مجلس شورای اسلامی تریبون جهانی و ملی است و اگر این دغدغه‌ها را مطرح کردم انتظار داریم وزیر اقتصادی که به اسم اسلام می‌رود به فکر حل مشکل اقتصادی از راه تولید و ترویج اقتصاد مقاومتی و اقتصاد اسلامی باشد و در مجلس به ما قول دهد با جان و دل و تربیت نخبگان و اندیشه ورزی‌هایش اقتصاد اسلامی را محقق خواهد کرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha