حجتالاسلام سیدعباس تقوی یکشنبه شب درسومین نشست شخصیت امام سجاد(ع) و رویکردهای اجتماعی آن حضرت در بستر فضای مجازی اظهارداشت: آن حضرت نسبت به هیچ کس به ویژه همسایگان بیتفاوت نبود، امروز نیز ما باید در حد بضاعت خود به دستگیری از همسایه، دوست، آشنا و مردم بپردازیم به ویژه که مقام معظم رهبری نسبت به رزمایش مواسات و همدلی و کمک مومنانه تاکید کردند.
وی با اشاره به دعای بیست و چهارم صحیفه سجادیه گفت: این دعا در مورد رابطه امام(ع) با والدین است، امام سجاد(ع) در این دعا می فرماید: خداوندا به من توفیق بده که مثل یک مادر به فرزندش با والدینام مهربانی کنم.
مسوول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به وضعیت کرونا و فشارهای اقتصادی درخانوادهها توصیه کرد: درشرایط حاضر بسیاری از افراد نیازمند کمک مالی و معیشتی هستند لازم است با تأسی از روش و سیره امام سجاد(ع) به دستگیری و حمایت از آنان بپردازیم.
عبادت در سیره امام سجاد(ع) تبلور نقطه اکمال توحید بود
حجتالاسلام تقوی افزود: در سیره امام سجاد(ع) نیایش و عبادت تبلور نقطه اکمال توحید بود که با نیت بندگیِ خاضعانه و صادقانه برای خداوند ادا میشد و عبادت آن حضرت از روی ترس نبود بلکه عبادت میکرد تا بنده باشد و بندگی کند.
وی ادامه داد: از آن حضرت نقل شده است که فرمود: من به نیت ثواب خداوند را عبادت نمیکنم که مثل بندگان طمعکار شوم، برخی از دوستان امام سجاد(ع) از آن حضرت سؤال کردند پس برای چه خدا را می پرستید؟ امام(ع) پاسخ داد: چون خدا را شایسته این بندگی و ستایش میدانم.
این استاد حوزه و دانشگاه بیان کرد: امام سجاد(ع)، مجسمه توحید است وهیچ امر دیگری در ملاحظات رفتاری آن حضرت جز توحید دیده نمیشود، آنجا که سکوت میکند برای خداست، آنجا که فریاد میزند برای خداست، آنجا که بندگی میکند برای خداست، آن حضرت صبور، شجاع، عابد، زاهد، عالِم، مجاهد بود، اما قبل از هرچیز یک عبد و بنده صادق خداوند بود.
حجتالاسلام تقوی افزود: عصمت معصوم(ع) و عدالت انسان عادل ریشه در نوع نگاه و رفتار توحیدی او دارد و هرچه او خدا را حاضر و ناظرتر بداند به همان میزان صالحتر است و امام سجاد(ع) آیینه تمامنما و نقطه اکمال این خصایص بود.
نظر شما