اینک ضرورت واکسیناسیون معلمان با توجه به نزدیک شدن به مهرماه و آغاز سال جدید تحصیلی و بازگشایی احتمالی مدارس نسبت به سایر گروههای هدف بیشتر از پیش احساس میشود.
استان خراسان رضوی با بیش از ۱۳۰ هزار فرهنگی، معادل حدود هشت درصد جمعیت معلمان کشور و با یک میلیون و ۳۰۰ هزار دانشآموز، معادل ۹ درصد جمعیت دانشآموزان کشور را به خود اختصاص داده است.
بیش از ۶۵ هزار معلم خراسان رضوی واکسن کرونا دریافت کردند
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: واکسیناسیون فرهنگیان استان از پنجم مرداد ماه آغاز شده که پیشبینی میشود ۱۳۰ هزار فرهنگی شامل معلمان رسمی، پیمانی، قراردادی، خرید خدمات آموزشی، آموزشیاران نهضت سوادآموزی و کارکنان آموزش و پرورش استان مشمول استفاده از واکسن شوند.
قاسمعلی خدابنده افزود: بیش از ۶۵ هزار معلم در این استان نخستین دُز واکسن کرونا را دریافت کردهاند.
وی ادامه داد: بر این اساس تاکنون بیش از ۵۰ درصد از جمعیت فرهنگیان مشمول در این استان موفق به دریافت واکسن شدهاند.
تعداد مراکز واکسیناسیون معلمان در خراسان رضوی کاهش یافت
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: با توجه به اینکه بخش عمده معلمان و کارکنان آموزش و پرورش استان واکسن کرونا دریافت کردهاند شمار مراکز واکسیناسیون معلمان از ۱۸ مرکز تجمیعی در مشهد به ۲ مرکز کاهش یافت.
وی با بیان اینکه لیست گروه معلمان و کارکنان آموزش و پرورش برای دریافت واکسن در سامانه سراسری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قرار گرفته است افزود: زمان و مکان دریافت واکسن به تمامی ۱۳۰ هزار معلم و کارکنان آموزش و پرورش استان اعلام شده است.
خدابنده ادامه داد: همکارانی که در مشهد تمایل به دریافت واکسن دارند میتوانند به ۲ مرکز تعیین شده مراجعه یا با مراجعه به مراکز بهداشت اعلام شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه کد ملی و شماره پرسنلی واکسن دریافت کنند.
وی گفت: معلمان دیگر شهرستانهای استان نیز برای واکسیناسیون باید به مراکز تجمیعی اعلام شده متعلق به دانشگاههای علوم پزشکی محل سکونت خود مراجعه کنند.
تمام معلمان تا نیمه شهریور ماه دز دوم واکسن کرونا را دریافت میکنند
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی افزود: تنوع و تعدد واکسن در پایگاههای واکسیناسیون معلمان تابع تنوع و تعدد واکسنهای اعلام شده از سوی وزارت بهداشت و ستاد ملی مقابله با کروناست بنابراین هرگونه تغییر در این بخش ناشی از تغییرات موجودی واکسن در کشور و سهمیه استان خواهد بود.
مدیر گروه جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز گفت: طبق برنامهریزی صورت گرفته تمامی معلمان تا ۱۵ شهریور دُز دوم واکسن خود را نیز دریافت میکنند.
دکتر محمد احمدیان افزود: هیچ کمبودی در زمینه تامین واکسن وجود ندارد و روند واکسیناسیون با همکاری دانشگاه علوم پزشکی در بهترین حالت در حال انجام است.
وی ادامه داد: تاکنون بیش از ۵۰ درصد معلمان در مناطق زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد به تعداد بیش از ۳۳ هزار نفر دز اول واکسن کرونا را دریافت کردهاند.
تزریق روزانه ۵۵ هزار دز واکسن در خراسان رضوی
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم گفت: روزانه ۵۵ هزار دز واکسن کرونا در خراسان رضوی تزریق میشود که از این میزان ۳۵ تا ۴۰ هزار دز مربوط به مناطق زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد است.
دکتر مهدی قلیان افزود: هماکنون حدود ۲۵ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال در مناطق زیرپوشش این دانشگاه در برابر کرونا واکسینه شدهاند که این میزان در جمعیت بالای ۴۵ سال ۵۸ درصد است.
وی ادامه داد: بسیج جامعه پزشکی با استقرار تیمهای واکسیناسیون و همکاری آستان قدس رضوی طرح واکسیناسیون ۵۰۰ هزار تا یک میلیون نفر از ساکنان مناطق حاشیه شهر مشهد را آغاز کرده است.
آمادگی واکسیناسیون روزانه ۱۰۰ هزار نفر در مشهد وجود دارد
استاندار خراسان رضوی هم گفت: با افزایش زیرساختها این آمادگی وجود دارد تا روزانه ۱۰۰ هزار نفر در مشهد علیه کرونا واکسینه شوند.
محمدصادق معتمدیان افزود: با پیگیریهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکنون یک میلیون و ۶۰۰ هزار دز واکسن کرونا وارد این استان شده که به بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر تزریق شده است.
وی ادامه داد: هماکنون ۶۰ مرکز واکسیناسیون در خراسان رضوی دایر است که ۲۲ مرکز از این تعداد در شهر مشهد قرار دارد و واکسیناسیون در این استان به سرعت در حال انجام است.
استاندار خراسان رضوی توسعه مراکز سرپایی در شهر مشهد را یکی از اولویتهای جدی مدیریت استان برشمرد و گفت: تاکنون ۱۱ مرکز شبانه روزی با همت دستگاههای ذیربط راهاندازی شده و همچنین هلال احمر استان تا آخر هفته جاری چهار مرکز سرپایی دیگر ایجاد خواهد کرد.
وی افزود: با توجه به ظرفیتهای استان پیشبینیهای حداکثری صورت گرفته و ظرفیتهای مازاد در قالب بیمارستانهای صحرایی توسط ارتش و سپاه پاسداران در حال احداث است.
معتمدیان ادامه داد: با تدابیری که اتخاذ شده از جمله تجهیز بیمارستان امداد و نجات و راهاندازی بیمارستان شریعتی، بخش قابل توجهی از نیازهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و مراکز درمانی تامین شده اما در عین حال به دنبال این هستیم که با تجهیز امکانات و افزایش تختها، دغدغهای در این حوزه وجود نداشته باشد.
وی گفت: مردم نیز باید همکاری حداکثری داشته باشند و از تردد غیرضروری در سطح شهر خودداری کرده و همواره پروتکلهای بهداشتی از جمله استفاده از ماسک را رعایت کنند.
تعداد بیماران مبتلا به کرونا در استان خراسان رضوی با پنجمین موج شیوع این ویروس بطور نگرانکنندهای در حال افزایش است. تکمیل گنجایش بیمارستانها، کمبود دارو و سرم و افزایش بیماران کرونایی غیربومی در مشهد از چالشهای جدی پیش روی خراسان رضوی به شمار میروند.
هم اکنون ۲۷ شهرستان خراسان رضوی در وضعیت قرمز، پنج شهرستان در وضعیت نارنجی و یک شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند.
۸۰ درصد جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی در قالب ۱۴ شهرستان زیر پوشش خدمات دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند. جمعیت ساکن ۱۹ شهرستان دیگر این استان توسط دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه و دانشکدههای پزشکی نیشابور و تربتجام خدمات بهداشتی و درمانی دریافت میکنند.
براساس آخرین آمار رسمی تاکنون چهار میلیون و ۷۱۵ هزار و ۷۷۱ نفر در ایران به کرونا مبتلا شده و با فوت ۶۱۰ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ طی ۲۴ ساعت گذشته تعداد جان باختگان این بیماری در کشور به ۱۰۲ هزار و ۶۴۸ نفر رسیده است.
همچنین تاکنون سه میلیون و ۹۶۱ هزار و ۲۴ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
نظر شما