به گزارش ایرنا، «سید احمد علوی» روز سه شنبه در جریان ششمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران، نسبت به تسریع در ظرفیت استفاده از اوراق مشارکت تذکر داد و گفت: بر اساس بند «ه» تبصره ۵ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کشور و با استناد به ماده ۷۳ قانون تشکیلات و وظایف شوراهای شهر و انتخاب شهرداران به شهرداری تهران تذکر داده میشود تا مقدمات لازم به منظور تجهیز منابع مالی برای برای نوسازی بافت های فرسوده اطراف حرم حضرت عبدالعظیم، خصوصاً محله نفرآباد را فراهم کند.
وی گفت:شهرداری با استفاده از ظرفیت موجود در قانون بودجه سال ۱۴۰۰ که مبتنی بر تأمین ۲۵ درصد اصل و سود اوراق توسط دولت است، این امکان را می یابد که موضوع را به انجام رساند.
علوی افزود: با توجه به وضعیت مالی شهرداری تهران و اقدامات انجام شده توسط سایر کلانشهرها به منظور جذب و در اولویت قرار گرفتن ظرفیت محدود اوراق مشارکت، شهرداری باید لایحه ای دو فوریتی تا حداکثر ۱۵ شهریور ماه به شورا ارائه و موضوع را در نهادهای ذیربط وزارت کشور، بانک مرکزی و سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور پیگیری کند.
انتقاد سخنگوی شورای شهر از تعیین نشدن اعضای کمیسییون های تخصصی شورا
«علیرضا نادعلی» سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران نیز در این جلسه با ارایه تذکری گفت: هفته پیش میتوانستیم همزمان با انتخاب شهردار اعضای کمیسیون های تخصصی را انتخاب کنیم.
وی افزود: با توجه به حجم کارهای بر زمین مانده بهتر است که جلسات غیر رسمی شنبهها دائمی شود تا به موضوعات زیادی که برای رسیدگی و تحول وجود دارد که در صحن علنی فرصت طرح آن نیست، رسیدگی شود.
نادعلی با بیان اینکه برای عضویت در کمیسیونها رایزنی انجام شده است، اظهار داشت: این مباحث جامعیت نداشته در صورتیکه هر کسس میداند علاقهمندیاش چیست و باید ۶ یا ۷ کمیسیون تحول برانگیز ایجاد کنیم.
وی ادامه داد: به برخی موضوعات مثل کمیسیون ماده ۳۸ نباید سنتی نگاه شود.
نادعلی گفت: این شورا را هم میتوانیم مثل شوراهای گذشته اداره کنیم اما با وجود جوانانی حاذق و اعضایی که قبلا مدیران ارشد شهرداری بودهاند، انتظار دوره طراحیهای خلاقانه است اما در ۲ هفته گذشته از اداره فضا فراتر نرفتهایم.
سهل انگاری در رفت و روب شهر موجب نارضایتی شهروندان شده است
مهدی اقراریان در این جلسه با ارائه تذکر پیش از دستور و با اشاره به بازدیدهای میدانی و گزارشهای مردمی گفت: «در دوره انتقال مدیریت شهری اهمال در انجام وظایف اولیه نگه داشت و رفت و روب شهر موجب نارضایتی شهروندان در مناطق شده است.»
وی به سرپرست شهرداری تهران تذکر داد و گفت: با توجه به ظرفیت های مغفول معاونت هماهنگی مناطق این معاونت باید در خصوص رسیدگی به نظافت معابر، لایروبی انهار، شستشوی داخل مخازن پسماند، وضعیت روکش آسفالت معابر اهتمام داشته باشد.
ضرورت اقدامات پیشگیرانه از وقوع سیلاب
«سوده نجفی» دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران با ارائه تذکری گفت: با توجه به بازدیدهای میدانی و فرارسیدن فصل پاییز، لازم است تا شهرداری به منظور آماده شدن شهر برای هرگونه سیلاب یا آبگرفتگی که میتواند اثرات منفی دیگری در شهر داشته باشد، اقداماتی را انجام دهد.
وی افزود: شهرداری باید نسبت به کلیه مناطق و نواحی، اقدام به لایروبی جویها، نظافت حوضچهها، تعمیر جداول، بررسی و اصلاح شیب معابر برای مسیر آبها، بررسی؛ و اقدام برای شناسایی حفر چاههای ضروری، نظافت و نگه داشت فضای سبز اقدام؛ و نتیجه را به شورای شهر اعلام کند.
نظر شما