۷۰ درصد تست‌های کرونا در گناباد و بجستان مثبت است

گناباد- ایرنا- رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی گناباد گفت: به طور متوسط روزانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ تست کرونا در شهرستان‌های تابعه این دانشگاه در گناباد و بجستان انجام می‌شود که نتیجه ۷۰ درصد آن مثبت است.

دکتر جواد باذلی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از مجموع ۲۴ هزار و ۴۷۱ تست کرونا که از ابتدای شیوع این ویروس تاکنون در شهرستان های گناباد و بجستان گرفته شده است که ۱۳ هزار و ۵۶۹ مورد آن مثبت بوده است.

وی ادامه داد: از مجموع جمعیت ۱۳۰ هزار نفری شهرستان های گناباد و بجستان تاکنون ۳۶ هزار و ۱۶۷ نفر دز اول و دوم واکسن کرونا را دریافت کرده اند و در صورتی که واکسن به میزان کافی در دسترس باشد توانایی تزریق روزانه افزون بر ۲ هزار واکسن در این شهرستان ها وجود دارد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: این دانشگاه از نظر تزریق واکسن به نسبت جمعیت زیر پوشش رتبه نخست را در استان خراسان رضوی به خود اختصاص داده است.

وی اضافه کرد: ۱۰ میلیارد ریال به غیر از هزینه های درمان، تهیه دارو، استهلاک تجهیزات و غیره ماهانه تنها برای تامین لوازم حفاظت فردی پرسنل بیمارستان علامه بهلول گنابادی در بخش درمان بیماران کرونایی هزینه می شود.

وی گفت: با وجود افزایش میزان سرایت، ابتلا به ویروس کرونا و نیز فوت ناشی از آن و در شرایطی که بیشتر نقاط کشور در وضعیت قرمز قرار دارند، رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در این شهرستانها به کمتر از ۴۰ درصد رسیده است و این زنگ خطر افزایش تبعات این بیماری را به صدا درآورده است و در صورت بی اعتنایی مردم به رعایت مسائل پیشگیرانه، باید منتظر شرایط سخت تری باشیم.

دکتر باذلی با بیان اینکه برگزاری مراسم و تجمعات و رفتن به مسافرت ها کشور را به سمت و سوی شرایط خطرناک کرونا پیش برده است، گفت: اپپدمی این ویروس خطرناک با این وضعیت کنترل نمی شود مگر اینکه در کنار افزایش رعایت پروتکلهای بهداشتی در بازه زمانی کوتاه اکثریت و یا درصد زیادی از مردم و جامعه واکسینه شوند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گناباد تصریح کرد: تمام تجهیزات بیمارستان آریا به عنوان بیمارستان دوم درمان بیماران کرونایی در شهر بیدخت گناباد با ظرفیت ۶۰ تخت از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تامین و تجهیزات این بیمارستان نوسازی و یک دستگاه اکسیژن ساز با مبلغ ۳۰ میلیارد ریال خریداری و در این بیمارستان نصب شده است.

وی از نصب دستگاه سی تی اسکن این بیمارستان در هفته‌های آتی خبر داد و گفت: خوشبختانه در گناباد در زمینه تخت بیمارستانی مشکلی نداریم و با وجود افزایش آمار بیماران روزانه بیش از ۱۲۰ نفر در در بیمارستان آریای بیدخت تحت درمان سرپایی کرونا قرار گرفته و مرخص می‌شوند و چنانچه این بیمارستان وجود نداشت باید روزی ۴۰ تا ۵۰ بیمار حاد تنفسی به بیمارستان بهلول مراجعه می‌کردند.

دکتر باذلی با تاکید بر اینکه افراد مشکوک به بیماری کرونا باید هر چه سریعتر به مراکز درمانی مراجعه کنند، اظهار داشت: چنانچه تشخیص کرونا در مراحل نخست انجام شود از میزان التهاب و تبعات بعدی بیماری کاسته خواهد شد و با کاهش مرحله التهابی و کاهش بستری به تبع آن بستری در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان بهلول هم کاهش می یابد.

هم اکنون ۶۷ بیمار کرونایی در بیمارستان بهلول گنابادی بستری هستند. ابتلا به بیماری کووید ۱۹ از ابتدای شیوع کرونا تاکنون جان ۳۲۶ شهروند را در گناباد و بجستان گرفته است. 

تنها در ۲ هفته گذشته ۲۱ نفر به تعداد بستری ها و ۱۰ نفر به مجموع فوتی های با تست مثبت کرونا در شهرستان های گناباد و بجستان اضافه شده است.

سه بخش با گنجایش ۱۷۰ تخت و یک بخش مراقبت‌ ویژه نیز در بیمارستان علامه بهلول گنابادی برای درمان بیماران مبتلا به کووید ۱۹ فعال است.

بیمارستان دوم تخصصی درمان بیماران کرونایی در گناباد تحت عنوان بیمارستان آریا نیز با ظرفیت ۶۰ تخت دهه فجر سال گذشته در شهر بیدخت این شهرستان به بهره برداری رسیده و پذیرای بیماران مبتلا به کرونا شده است.

دانشگاه علوم پزشکی گناباد با ۲ بیمارستان علامه بهلول گنابادی و آیت الله مدنی، ۱۷ مرکز سلامت، ۴۶ خانه بهداشت و ۱۶ پایگاه اورژانس و یک پایگاه اورژانس هوایی به بیش از ۱۳۰ هزار نفر در شهرستان های گناباد و بجستان در جنوب استان خراسان رضوی خدمات ارائه می‌کند.
مرکز شهرستان ۹۳ هزار نفری گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است. 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha