به گزارش ایرنا ، ماموستا ملا قادر قادری روز پنجشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان پاوه با بیان اینکه فرهنگ به مجموعه ای از عقاید و افکار سنن وآداب و فولکلور و روش زندگی اطلاق می شود افزود: مبارزه با فرهنگ،آداب، سنتها و به ویژه پوشش، ترور شخصیتی افراد مؤثر، شکسته شدن حریم خانواده ها و اشاعه فرهنگ غربی در رسانه ها با هدف نفوذ به درون خانواده از دیگر برنامههای جدید و هجمههای فرهنگی دشمنان است.
وی تصریح کرد: با رشد روزافزون هجمههای فرهنگی دشمنان در رسانهها و فضاهای مجازی،آگاهی و هوشیاری بیشتر مردم و مسئولین ضروری است چرا که دشمن با جنگ سخت و مسلحانه راه به جایی نخواهد برد.
رییس شورای فرهنگ عمومی شهرستان پاوه ادامه داد:کار فرهنگی سخت و دشوار است و بودجه و اعتبارات بیشتری باید به این حوزه تخصیص شود.
ماموستا قادری گفت: در جمهوری اسلامی موفقیت های زیادی حاصل شده اما از نظر تربیت نیروی متعهد می بایست بیشتر کار می کردیم چرا که امروز شاهدیم مسئله واکسن، فوتی های ناشی از کرونا و به تارگی زندان اوین که ناشی از اهمال کاری برخی از مدیران است سوژه و خوراک رسانه های بیگانه شده است.
وی با بیان اینکه توجه به فرهنگ عمومی توجه به رسالت پیامبر اسلام (ص) و علمای اسلام است اظهار داشت: پیامبر گرامی اسلام(ص) برای تصحیح فرهنگ بسیار تلاش کرد و فرهنگ اسلامی را بر فرهنگ کفر پیروز و جایگزین فرهنگ غیرتوحیدی نمود.
امام جمعه پاوه اضافه کرد:حدود ۲ سال است که جلسات این شورا به دلیل شیوع کرونا، برگزار نشده و تصویب روز ۲۶ مرداد به عنوان روز ملی پاوه از اولویتهای این شورا و این جلسه است.
ماموستا قادری یاداور شد: معمار کبیر انقلاب اسلامی برای شکست حصر پاوه وآزادسازی این شهر ۲ پیام ویژه صادر کرد و این اهمیت موضوع را می رساند و بایستی مورد توجه قرار گیرد.
سرپرست فرمانداری شهرستان پاوه نیز گفت: در حوزه فرهنگ، رسالت همه نهادها مشخص شده و صدا و سیما به عنوان یکی از مجریان این حوزه باید بیشتر و بهتر نقش خود را ایفا کند.
جلیل بالایی افزود: جلسات شورای فرهنگ عمومی از اهمیت خاصی برخوردار است و باید با بهره گیری از شوراهای مختلف از جمله شورای اجتماعی، اداری و تامین ، این شورا را تقویت کنیم.
وی ادامه داد: کاهش سن ازدواج، افزایش طلاق، ترافیک از آسیب هایی است که در جامعه وجود دارد و با توجه به مشارکت ستودنی مردم ، باید بتوانیم بیشترین بهره را ببریم.
سرپرست فرمانداری شهرستان پاوه اضافه کرد: برای تصویب ۲۶ مرداد به عنوان روز ملی پاوه، باید همه مستندات قابل دفاع تهیه و به استان ارسال شود تا در شورای فرهنگ عمومی استان و سپس در شورای کشور به تصویب برسد.
در پایان این نشست از سوی شورای فرهنگ عمومی شهرستان پاوه، روز ۲۶ مرداد به عنوان روز ملی پاوه تصویب و به امضاء اعضا رسید.
نظر شما