غلامرضا منصورفر روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: همچنین ۳۵ میلیارد ریال سرمایه به صندوق پژوهش و فناوری استان برای ارائه تسهیلات مالی به شرکت های دانش بنیان تزریق شده است.
وی ادامه داد: ۶۹ هسته و واحد فناور در مرکز رشد جامع پارک علم و فناوری آذربایجانغربی استقرار دارند و ۴۹ شرکت نیز عضو حوزه موسسات پارک میباشند که از تسهیلات و خدمات ارائه شده از سوی پارک بهرهمند میشوند.
رییس پارک علم و فناوری آذربایجانغربی گفت: تعداد کل شرکتهای دانش بنیان این استان ۳۹ واحد است و از این تعداد، ۲۲ شرکت دانش بنیان عضو پارک هستند که این رقم برای استان بسیار کم بوده و باید تعداد شرکتهای دانش بنیان در سطح استان افزایش پیدا کند.
منصورفر اضافه کرد: تعداد شاغلین در شرکتهای پارک علم و فناوری ۸۲۴ نفر بوده که همه فارغ التحصیل از مدارج بالای دانشگاهی هستند و این امید رو داریم با توسعه فعالیتها و افزایش تعداد شرکتها و رشد واحدهای موجود، تعداد شاغلان افزایش پیدا کند.
وی اضافه کرد: اولویت پارک علم و فناوری استان با توجه به تولیدات شرکتهای فعال، توجه به نیازهای استان و سرمایهگذاری در این بخش است.
پارک علم و فناوری آذربایجانغربی با هدف بسترسازی برای تولید ثروت از طریق علم و فناوری تاسیس شده است؛ این نهاد به عنوان یکی از ارکان مهم شکلگیری و توسعه اقتصاد دانش بنیان تلاش میکند تا با استفاده از موقعیت ممتاز همجواری با سه کشور آسیایی و اروپایی و دارا بودن هفت مرز رسمی در سطح کشور به حمایت همه جانبه از شرکتهای مبتنی بر دانایی و خلاقیت و جذب سرمایهگذار بپردازد.
این پارک در تلاش است تا زمینه تجاریسازی و بازاریابی ایدههای نوآورانه و فناورانه را فراهم کند و نقش کلیدی در یاری رساندن به حضور فعال این شرکتها در سطوح ملی و بینالمللی داشته باشد.
نظر شما