«بهروز اکرمی» روز شنبه در نشست ستاد مدیریت کرونا استان مرکزی افزود: همچنان تردد بین شهرهای قرمز و نارنجی کرونایی ممنوع است و پلاکهای غیربومی توسط دوربین های نظارتی رصد و اعمال قانون میشوند.
وی اظهار داشت: موانع فیزیکی در ورودی شهرها برداشته شده و فقط خودروهایی که مجوز تردد از فرمانداریها دارند میتوانند سفر کنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استان مرکزی همچنین گفت: بازدید از مطبها و مراکز درمانی خصوصی برای رعایت پروتکلهای بهداشتی توسط نظام پزشکی جدی عملیاتی شود و گزارش آن در نشست مدیریت کرونا استان اعلام شود.
اکرمی افزود: رعایت پروتکلهای بهداشتی در آرامستانها با نظارت شهرداری و فرمانداری های استان پیگیری شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استان مرکزی گفت: دستگاها و گروهای مختلف تقاضای انجام واکسیناسیون دارند اما، انجام عملیات واکسیناسیون طبق ساز و کار ستاد ملی کرونا و بر اساس گروههای سنی و شغلی اعلام شده صورت میگیرد و استان نمیتواند خارج از آن اقدام کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: طبق سامانه سیب جمعیت بالای ۱۸ سال که توسط این دانشگاه باید واکسینه شوند ۷۲۰ هزار نفر است که از این تعداد ۱۲۶ هزار و ۵۰۴ نفر ۲ دُز را دریافت کردهاند.
دکتر«محمد جمالیان» افزود: واکسیناسیون ۴۵ سالها در استان شروع شده و افرادی که نوبت دوم تزریق واکسن آنان فرا رسیده بدون فوت وقت باید به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند.
وی اظهار داشت: هفته آینده یک مرکز جدید واکسیناسیون توسط دانشگاه آزاد اسلامی در اراک اضافه خواهد شد و روزانه امکان تزریق برای ۱۰ هزار نفر در نوبت دوم فراهم خواهد بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: مدیران برای تزریق واکسن به کادر اداری خود تقاضا واکسیناسیون دارند که ممکن نیست از نظر ما همه مشاغل حساسیت خود را دارند اما ،بضاعت دانشگاه برای تزریق واکسن محدود است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: پنج هزار و ۱۵۶ مورد مثبت ابتلا به ویروس کرونا در هفته چهارم مرداد در استان ثبت شد که این آمار در هفته اول شهریور با ۲۰ درصد افزایش موراد مثبت به ۶ هزار و ۱۹۸ نفر رسید.
دکتر«علی علیمحمدی» افزود: ۴۷ مورد فوت نیز در هفته چهارم مرداددر استان بر اثر ابتلا به کووید ۱۹ اتفاق افتاد که با ۴۰ درصد افزایش نسبت به هفته اول شهریور بوده است.
وی اظهار داشت: بستری بیماران کرونایی در استان نیز از ۵۵۰ نفر با پنج درصد رشد به ۵۷۹ نفر رسید.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: در شاخص سرپایی بیماران کرونایی نیز با ۲۲ درصد افزایش از چهار هراز و ۶۰۶ نفر به پنج هزار و ۶۱۹ نفر رسیده است.
شیوع ویروس کرونا از اسفندماه سال ۹۸ آغاز شد و استان مرکزی پس از قم در زمره نخستین استانهایی بود که موارد ابتلا در آن مشاهده شد.
نظر شما