به گزارش ایرنا ، رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کوثر گفت: این طرحها شامل تعداد پنج طرح با حجم سرمایهگذاری حدود ۱۰۰ میلیارد ریال و اشتغال ۲۰ نفر میباشد.
جهانگیر شهبازی افزود: با توجه به اینکه تمامی امور واحدهای گردشگری کشاورزی به شهرستانها تفویض شده لذا همین موضوع باعث تسریع در امور شده و شاهد توسعه قابل توجهی در این زمینه هستیم.
وی اظهارکرد: هماکنون تعداد سه پرونده در حوزه سرمایهگذاری در بخش گردشگری شهرستان نیز در دست بررسی داریم که با طی مراحل قانونی و در کوتاهترین زمان مجوز آنها صادر خواهد شد تا عملیات اجرایی آنها آغاز شود.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان کوثر همچنین گفت: شهر تاریخی فیروزآباد با آثاری چون قیز کورپوسی، پل فیروزآباد، قلاع متعدد و واقع شدن در تلاقی شاهراه ارتباطی قفقاز و ابریشم قابلیت تبدیل به پایگاه ملی را دارد.
وی بیان کرد: در راستای معرفی و حفظ و مرمت آثار تاریخی شهرستان کوثر و جایگاه تاریخی و کهن منطقه فیروزآباد یکی از آثار تاریخی منطقه فیروزآباد به عنوان پایگاه ملی معرفی میشود.
وی افزود: «با توجه به وجود آثار متعدد تاریخی در فیروزآباد کوثر و همچنین وجود رودخانه تمدنساز قزلاوزن این منطقه با محوریت یکی از آثار به عنوان پایگاه ملی تعریف خواهد شد.
او ادامه داد: بر این اساس با عملیاتی شدن این مهم و با استفاده از این ظرفیت اقدام لازم برای مرمت، حفاظت و معرفی آثار موجود در سطح شهرستان تسریع خواهد شد که تلاش میکنیم تا مقدمات لازم برای این امر را فراهم آوریم.
شهبازی بیان کرد: واقع شدن منطقه مذکور در مسیر گردشگری تهران-سرچم-اردبیل فرصت توسعه گردشگری منطقه را نیز فراهم ساخته و با این اقدام زنجیره گردشگری شهرستان کوثر تکمیل خواهد شد.
وی گفت: هماکنون حدود ۷۰ اثر از شهرستان کوثر در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده که نشان از تمدن کهن و دیرپای منطقه دارد.
شهرستان کوثر به مرکزیت شهر گیوی در ۸۵ کیلومتری جنوب اردبیل قرار دارد ، رستم داشی (سنگ رستم) ، داش حمام (حمام سنگی) ، سنج روپیر ، یخچال طبیعی (بوزلوخ) ، دربند روستای هواشانق ، سرمستان یا سلمستان ، دربند مشکول ، منبر مشکول ، پل فیروزآباد و سدهای خاکی از جمله سد خاکی قره قشلاق از آثار تاریخی و مناطق دیدنی این شهرستان است.
نظر شما