۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۲:۱۳
کد خبرنگار: 896
کد خبر: 84454504
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

دولت سیزدهم اختیار امور استان ها را به  مدیران بومی و با انگیزه بسپارد

ساری – ایرنا – دبیر حزب وحدت و همکاری ملی استان مازندران با اشاره به اینکه هر استانی دارای ویژگی ها و مسائل مربوط به خود می باشد ، گفت : دولت سیزدهم برای رسیدن به موفقیت در اداره امور و رفع مشکلات هر استانی می بایست مدیران بومی ، با انگیزه و متخصص را بکار بگیرد .

علی اصغر بهمنش روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : برای رسیدن به موفقیت در هر کاری می بایست شناخت لازم وجود داشته باشد و نبود شناخت باعث می شود که در برنامه ریزی ها و اقدامات با مسایل مختلف و پیچیده ای مواجه شویم .

وی ادامه داد : در خصوص مدیریت و برنامه ریزی استان ها نیز باید فردی که به عنوان مدیر انتخاب می شود شناخت دقیق و کاملی از منطقه داشته باشد و دولت نمی تواند با یک خط و برنامه ای که در استان دیگر اجرا کرده است ،آن را تعمیم به دیگر استان ها بدهد .

این دانشجوی دکتری مدیریت کسب و کار گفت : برای این منظور دولت سیزدهم باید سعی و تلاش خود را حول این محور بگذارد که ضمن انتخاب مدیران بومی در هر استان ، تیم های کارشناس متخصص و متعهد را در بدنه قرار بدهد تا شناسایی مشکلات و مسائل هر استان را انجام بدهند .

وی تاکید کرد : تجربه نشان داده است که مدیران بومی بدلیل وابستگی به منطقه و استان خود با انگیزه و تلاش بیشتری کار می کنند و از تمام توان خود برای بهبود شرایط استان خود استفاده می کنند .

بهمنش استفاده از ظرفیت نخبگان هر استان و مشورت با این قشر را نیز ضرورتی دانست که می تواند دولت سیزدهم را در مسیر فعالیتش یاری برساند و گفت : رییس جمهوری با افزایش اختیار استانداران می تواند به آنها قدرت مانور در تصمیم گیری و اجرای امور در زمان های خاص را بدهد .

وی با اشاره به اینکه دیدگاه جناح و حزبی باعث شده تا در هر دوره ای افراد نخبه و توانمند بخاطر وابستگی به جناح مقابل از آنها استفاده نشود ، گفت : دولت سیزدهم با درک این مساله که رفع مشکلات و مسائل نیاز به استفاده از تمامی ظرفیت نخبگان و افراد  توانمند ،باید از این نوع نگاه حزبی بپرهیزد تا تمامی توان را برای کشور بسیج کند .

وی در خصوص سپردن وظایف به جوانان و اجازه فعالیت دادن به آنها به عنوان بخشی از فرمایشات و تاکیدات مقام معظم رهبری ، گفت: این قشر بدلیل انگیزه ای که دارند می توان از انرژی و قدرت انگیزه مضاعف آنها به نسبت نیروهای پا به سن گذاشته استفاده کرد و به نوعی ظرفیت سازی مدیریتی برای سالهای آینده را نیز فراهم کرد .

به گفته دبیر حزب وحدت و همکاری ملی مازندران نظارت و پایش ها باید به صورت میدانی و حضوری از سوی وزرای دولت صورت بگیرد و نباید تنها به گزارش عملکرد مدیران کل اکتفا کنند ،بلکه با حضور دوره ای در هر استان و مشاهده وضعیت انجام امور می توانند راستی آزمایی از عملکرد داشته باشند .

وی تاکید کرد : با توجه به شکاف و فاصله ای که میان دولت و مردم بوجود آمده است همین حضور می تواند در رفع این شکاف ها تاثیر بگذارد و همین که در جای خود پاسخگو بودن مدیران به مردم این پیام را می دهد که مسئولان با مردم و در میان آنها هستند و خود را از جامعه دور نمی بینند .

بهمنش ثبات مدیریتی را مقوله پراهمیتی دانست که دولت سیزدهم باید مدنظر قرار بدهد و گفت : تغییر مدیران در مدت زمان کوتاه آسیب است چرا که با تغییر مدیر ، برنامه ها و خط مشی های یک سازمان تغییر می کند و این بی ثباتی آسیب زدن به بدنه است.

وی با تاکید بر اینکه دولت سیزدهم باید تلاش کند تا در استانها به سمت اجرای طرح های اشتغالزا برود ، افزود : ایجاد و اجرای پروژه های کم فایده که زمان بر و هزینه بر می باشد بدور از عدالت است و باید سعی شود تا از اجرای چنین پروژه هایی جلوگیری شود تا اعتبارات صرف اجرای طرح های پرفایده برای جامعه شود .

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha