به گزارش خبرنگاران ایرنا از سراسر کشور ، متاسفانه در برخی استانهایی که طی ۱۰ روز اخیر روند بستری بیماران کووید ۱۹ نزولی شده بود، شواهدی از افزایش مراجعات سرپایی مشاهده شده که امیدواریم شاهد اوج گیری مجدد این بیماری در این استانها نباشیم.
کارشناسان معتقدند که هیچ روشی بهتر از واکسن زدن برای محافظت از بدن انسان در برابر بیماری کووید- ۱۹ نیست.
تحقیقات نشان می دهد افرادی که از بیماری کووید-۱۹ بهبود یافته اند، باید برای کاهش خطر ابتلای مجدد، واکسینه شوند. واکسینه شدن این افراد آنها را در برابر سرایت گونه های جدید از جمله گونه دلتا محافظت می کند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز نیز در جمع روسای دانشگاه ها ی علوم پزشکی با بیان اینکه دولت با همه توان در حال تلاش برای واکسیناسیون حداکثری است، تصریح کرد: از هفته آینده شاهد توزیع گسترده واکسن در استانها خواهیم بود.
عین اللهی تاکید کرد: دولت با همه توان در حال تلاش برای واکسیناسیون حداکثری است؛ از مردم خواهش می کنیم برای این موضوع کمک و همراهی کنند.
وی افزود: همزمان با افزایش ورود و تولید واکسن در کشور سرعت واکسیناسیون افزایش پیدا خواهد کرد و تلاش می کنیم مراکز مربوط به این بخش گسترش پیدا کنند.
متاسفانه ۶۴۳ بیمار کرونایی طی ۲۴ ساعت گذشته جان خود را از دست دادند و تعداد تلفات این بیماری طی ۱۹ ماه گذشته در کشور به ۱۰۷ هزار و ۷۹۴ نفر رسید.
مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز سه شنبه اعلام کرد: 🔸از دیروز(دوشنبه) تا امروز سه شنبه نهم شهریور ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۱ هزار و ۳۱۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۴ هزار و ۶۸۵ نفر از آنها بستری شدند.
اکنون مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۴ میلیون و ۹۹۲ هزار و ۶۳ نفر رسیده است.
همچنین تا کنون ۴ میلیون و ۲۰۵ هزار و ۹۲۷ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
۷ هزار و ۸۷۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ نیز در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۲۸ میلیون و ۸۹۲ هزار و ۶۸۵ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
اکنون ۳۰۶ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۱۰ شهر در وضعیت نارنجی و ۳۲ شهر در وضعیت زرد قرار دارند.
تا کنون ۱۸ میلیون و ۷۸۹ هزار و ۶۱۶ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۸ میلیون و ۷۱۱ هزار و ۹۷۰ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۲۷ میلیون و ۵۰۱ هزار و ۵۸۶ دُز رسید.
🔸افراد واجد شرایط برای تزریق واکسن حتما در سامانه salamat.gov.ir ثبت نام کنند.
تلفات کرونا در کشور ۲۸ مرداد ماه از مرز یکصد هزار نفر عبور کرد و روز سه شنبه دوم شهریور ماه با ۷۰۹ مورد مرگ، رکورد تلفات روزانه طی ۱۹ ماه گدشته شکست.
رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: پس از چندین هفته موج صعودی کرونا در هرمزگان، در یک هفته گذشته شاهد اندک تغییراتی در برخی از شاخص ها از جمله بستری ها، فوتی ها و موارد مثبت بودیم که این وضعیت در ۴۸ ساعت گذشته دچار نوسان شده و شاهد افزایش در شاخص بستری های روزانه کرونا هستیم.
دکتر حسین فرشیدی با بیان اینکه شرایط هرمزگان همچنان بحرانی است، افزود: اینکه به مردم اعلام می کنیم در هفته های اخیر کمی کاهش داشتیم، حاکی از بهتر شدن شرایط نیست، بلکه فقط از حالت فوق بحران به مرحله بحران رسیدیم و خطر ابتلا به کرونای دلتا همچنان بیخ گوش شهروندان هرمزگانی است.
وی ادامه داد: شمار فوتی های کرونا در هرمزگان همچنان بالا بوده و مردم باید با حساسیت بیشتر پروتکلهای بهداشتی را رعایت کنند و در اسرع وقت نسبت به انجام واکسیناسیون اقدام نمایند.
بر اساس اعلام رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجانغربی ، وضعیت شیوع کرونا در استان بسیار وخیم شده به طوری که هر ۱۹۰ ثانیه ( کمی بیش از سه دقیقه) یک نفر بر اثر ابتلا به کووید ۱۹ بستری میشود که این، رکورد جدیدی به شمار می رود.
دکتر جواد آقازاده افزود: طی ۲۴ ساعت گذشته هزار و ۶۶۳ نفر در آذربایجان غربی کرونا مثبت شده اند که رقم بسیار بالایی است.
وی اضافه کرد: از این تعداد، ۴۵۷ نفر در مراکز درمانی آذربایجان غربی بستری شده اند که در این خصوص نیز همچنان در اوج قرار داریم و تاکنون به این میزان بستری نرسیده بودیم.
رییس بیمارستان شهید هاشمینژاد مشهد نیز از کاهش ۳۰ درصدی شمار بستریشدگان مبتلا به ویروس کرونا در این بیمارستان در هفته اخیر خبر داد.
دکتر سیدمحمد موسوی افزود: روند مراجعات و بستریهای کرونایی در بیمارستان شهید هاشمینژاد به نسبت هفته گذشته سیر نزولی یافته و از سوی دیگر میزان بهبودیافتگان و ترخیص شدگان این بیمارستان نیز افزایش ۳۵ درصدی داشته است.
وی بیان کرد: هم اکنون ظرفیت بخشهای اورژانس، داخلی، عفونی و آی سی یوی کرونا از اشغال ۱۰۰ درصدی خارج شده است و اکنون در تمامی بخشهای کرونایی مرکز درمانی شهید هاشمینژاد تخت خالی برای پذیرش بیماران جدید وجود دارد.
از الیگودرز لرستان نیز گزارش شده است که آمار مراجعه کروناییها به بیمارستان شهید ولیان نگرانکننده است و وضعیت این شهرستان در حالت بحرانی قرار دارد.
بر اساس اعلام ماشاالله نعمتی فرماندار الیگودرز ، وضعیت الیگودرز همچنان بحرانی است و ۲۷۰ کرونایی در بیمارستان شهید ولیان بستری هستند که ۱۱۵ مورد آن پذیرش جدید است.
وی گفت: هماکنون ۱۲ نفر در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان دورهی بیماری را طی میکنند و شرایط خوبی ندارند و در سه روز گذشته با افزایش مبتلایان و فوتیها مواجه بودهایم و ادامهی این روند مشکلساز خواهد بود.
دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کرونا خراسان جنوبی نیز گفت: با توجه به بررسی آمار بستری کرونا مثبت از اول شهریور ماه جاری تاکنون موارد بستری در بیمارستانهای استان ۱۴ درصد کاهش داشته که بیانگر عبور از قله خیز پنجم است.
غلامرضا شریفزاده افزود: بالاترین موارد بستری بیماران با علائم حاد تنفسی در بیمارستانهای خراسان جنوبی مربوط به اول شهریور با ۴۹۱ مورد بستری بوده که هشتم شهریور به ۴۲۹ بیمار در بیمارستانها رسیده و ۱۴ درصد کاهش داشته است.
وی گفت: در سه روز اخیر روند موارد کرونا مثبت و بستری همچنان ثابت رو به کاهش بوده که شاهد کاهش موارد بستری نسبت به اوج موج پنجم کرونا در اول شهریور ماه هستیم.
فرماندار ویژه مهاباد نیز در این باره گفت: ظرفیت بخش کرونای بیمارستان امام خمینی (ره) این شهرستان تکمیل و بستری هر بیمار تنها با مرخصی بیمار بهبود یافته دیگر امکان پذیر است.
عارف خدرلو افزود: طی ۲۴ ساعت گذشته حدود ۵۰ نفر مبتلا به ویروس کرونا در این بیمارستان بستری شده اند و هم اکنون ۱۷۰ بیمار در بخش کرونا بستری هستند.
وی با اشاره به اینکه آمار مبتلایان و مراجعه کنندگان به بیمارستان همچنان سیر صعودی دارد، بیان کرد: ادامه این روند امکان ارایه خدمات به تمامی بیماران را با مشکل مواجه خواهد کرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز با اشاره به افزایش ۱۳۲ درصدی تعداد مبتلایان به کرونا در پیک پنجم نسبت به پیک سوم گفت: روند ابتلا و بستری افراد در بیمارستانها افزایشی است و اپیدمی با سرعت بیشتری نسبت به پیکهای قبلی در حال گسترش است.
دکتر محمودرضا مرادی افزود: بالاترین تعداد بستری در بیمارستان های استان از ابتدای اپیدمی تاکنون یک هزار و ۵۲۶ نفر و مربوط به روز گذشته دوشنبه هشتم شهریور است ولی پیش بینی میشود در روزهای آتی این تعداد بیشتر شود.
بر اساس گزارش های رسیده از استان اردبیل نیز روند نزولی آمار مبتلایان جدید کرونا در این استان همچنان ادامه دارد به طوری که در شبانه روز گذشته با ۵۹ نفر کاهش نسبت به یک هفته پیش، ۱۳۰ فرد مبتلای جدید در مراکز درمانی این استان بستری شدند.
موج پنجم شیوع کرونا در استان اردبیل پس از یک ماه اوج گیری، در روزهای اخیر به نسبت فروکش کرده به طوری که آمار مجموع افراد بستری همزمان نیز با ۵۴ نفر کاهش نسبت به اول این ماه، به ۸۴۳ نفر تنزل کرده است.
بر اساس آخرین آمار اعلام شده توسط دبیرخانه ستاد مدیریت کرونای استان اردبیل، شمار جانباختگان روزانه کرونا در این استان نیز که تا ۲۱ نفر افزایش یافته بود، با ۱۰ نفر کاهش به ۱۱ نفر در شبانه روز گذشته رسید.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل اظهار کرد: روند افزایشی موج پنجم شیوع کرونا در استان که از حدود یک ماه پیش آغاز شده بود، در روزهای اخیر متوقف شده است ولی ان استان همچنان در وضعیت قرمز قرار دارد.
از استان خوزستان نیز گزارش شده است که خوشبختانه در ۲ هفته اخیر شیب افزایش موارد بیماری مقداری آهسته شده ولی به این معنا نیست که موارد بیماری کم شده بلکه همچنان افزایشی است.
دکتر سیدمحمد علوی رییس مرکز بهداشت خوزستان اظهار داشت: شیب آهسته بیماری در استان، نوید آن را می دهد که در آینده از موارد بیماری کاسته شده و سیستم درمان ما در بیمارستان ها نفس راحتی خواهد کشید.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین ، وضعیت شیوع کروناویروس را بحرانی توصیف کرد و گفت : طی ۲۴ ساعت گذشته با ابتلای ۲۳۹ بیمار جدید به ویروس کرونا شمار بستری ها در بیمارستانهای استان قزوین به ۸۹۹ نفر رسید.
محمدحسین ارداقیان افزود: موارد قطعی ابتلا به کرونا در استان قزوین به ۴۸۱ نفر و بیماران بدحال نیز ۴۸ نفر رسیده است که در بخش مراقبت های ویژه بستری هستند.
ارداقیان هشدار داد اگر به رعایت پروتکل های بهداشتی بی اعتنایی شود تعداد تلفات ویروس کرونا در قزوین افزایش خواهد داشت.
نظر شما