شکاف مهارتی چالش اشتغال با کسب و کار  است

کیش - ایرنا - رییس سازمان فنی و حرفه ای گفت: شکاف مهارتی بین اشتغال و کسب و کار مهمترین چالشی است که با ارایه آموزش های مختلف و تخصصی در هر فعالیت شغلی می توان از آن برای حرکت در مسیر توسعه پایدار استفاده کرد.

به گزارش ایرنا، علی اوسط هاشمی روز سه شنبه در آیین امضای تفاهم نامه همکاری مشترک سازمان های فنی و حرفه و منطقه آزاد کیش اظهار داشت: جهان امروزه شاهد تحولات رویشی مختلف در کمترین زمان بوده این مساله باعث شده روزانه مشاغل جدید ایجاد شوند.

وی اضافه کرد: به همین دلیل با تک مهارت بودن نمی توان انتظار داشت که فردی در عرصه اشتغال تا آخر عمر بتواند بر مشکلات و چالش های پیش روی خود موفقیت های مستمری را کسب کند و برای توانمندی مقابل این رویش ها نیازمند انقلاب در حوزه مهارتی هستیم.

معاون وزیر تعاون، کار رفاه اجتماعی با بیان اینکه بسیاری از کشورها به این مساله آگاهی کامل یافته اند با آینده پژوهی با آن مقابله می کنند یادآور شد: اما در کشور به علت برخی دیدگاه های سنتی در ارایه آموزش ها همچنان شاهد وجود شکاف میان اشتغال (نیروی انسانی) با کسب و کارها هستیم.

وی افزود: سازمان فنی و حرفه ای در صدد است در راستای کاهش این شکاف گام بردارد که برای رسیدن به این  هدف نیازمند بستر سازی ارایه آموزش های مهارتی در نقاط مختلف شود با رویکردی تحول گرایانه است.

هاشمی گفت: انتظار می رود سازمان منطقه آزاد کیش بتواند در زمینه ارایه مهارت های آموزشی تحول گرایانه بر اساس نیازهای آینده با استفاده از تجارب ملی و بین اللمی معین کشور باشد.

وی اظهار داشت: هر شهروند یک مهارت یکی از طرح های مهم در حال پیگیری سازمان فنی و حرفه است که با توجه به پتانسیل های مختلف کیش دز مینه های کسب و کار انتظار می رود این جزیره تبدیل به پیشتاز این طرح در کشور شود.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش گفت: این جزیره وظیفه خودش می‌داند که در راستای تحقق اسناد بالادستی گام بردارد و این تفاهم نامه نیز در راستای تحقق این مهم انجام می شود.

جعفر آهنگران بنیان توسعه را آموزش اعلام کرد و افزود: شخصیت سازی در سطوح قبل دبستان و دبستان را حائز اهمیت دانست و افزود: باید جهان امروز را جهان حاکمیت سازمان‌ها معرفی کرد.

وی یادآور شد :جهان حاکمیت سازمان ها، مانند سازمان با زندگی انسان قبل از تولد تا بعد از مرگ آمیخته نشده است و رهایی از سازمان امکان‌پذیر نیست.

به گفته آهنگران در سازمان‌های توسعه یافته، انسان‌های توسعه یافته حضور دارند و منظور از انسان توسعه یافته یعنی انسان‌هایی که چیزی را آموخته و به اجرا درآوردند که در اینجا بحث مهارت عنوان می شود و دقیقا این خلاء در دانشگاه ها وجود دارد.

وی دو مفهوم جدید " آینده مشاغل و مشاغل آینده " در کشور عنوان شده است و در برخی از دانشگاه‌ها به ویژه جهاد دانشگاهی به این مهم پرداخته شده است، اظهار داشت: در 30 سال آینده بسیاری از بخش‌هایی که اکنون وجود دارند وجود خارجی نخواهند داشت کما اینکه بسیاری از مشاغلی که در گذشته وجود داشت الان وجود ندارند.

رییس هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش همراهی نهادهای مدنی را یکی از ویژگی های بارز این منطقه عنوان کرد و افزود: اجرای تمام تصمیمات در حوزه مختلف سازمان منطقه آزاد کیش با مشارکت بخش خصوصی و نهادهای مدنی تحقق می یابد و برخی از مسائل نیز توسط نهادهای مدنی، سمن‌ها و انجمن‌های سرمایه گذاری و کارآفرینی پیگیری می شود.

جعفر آهنگران با تاکید بر اهمیت حکمروایی موثر محلی در جزیره کیش، گفت: با گسترش شیوع بیماری کرونا این جزیره به ویژه صنعت گردشگری تحمل ضرر و زیان های فراوانی شده و امیدواریم که با گذر از این بحران دوباره به دوران رونق جزیره بازگردیم.

تفاهم نامه همکاری میان سازمان منطقه آزاد کیش و سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در راستای "توانمند سازی و مهارت افزایی نیروی انسانی در افزایش توان بالقوه اقتصادی کشور، بهبود مهارت‌ها و توانایی‌های متقاضیان کسب فرصت شغلی یا افراد شاغل در بخش های مختلف اقتصادی مستقر در مناطق ویژه اقتصادی با صیانت از صنایع و سرمایه گذاری، بهبود فضای صادرات کشور شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha