مهدی نادعلی روز چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا، افزود: ممیزی املاک یکی از اقدامات زیربنایی و اساسی و ضرورتی برای تصمیم گیری مدیریت شهری محسوب می شود.
وی با اشاره به اینکه لازمه کار مدیریت برنامه ریزی است، افزود : شهرداری ها به استناد قانون نوسازی و عمران شهری نقش کلیدی در ایجاد بانک اطلاعات شهر دارند و ممیزی املاک هر پنج سال یکبار باید توسط شهرداری ها انجام شود.
نادعلی ادامه داد: شهرداری به عنوان متولی امور شهری از املاک و مستغلات در شهر باید مطلع گردد و نسبت به صدور فیش های نوسازی و دریافت وصولی اقدام کند.
سرپرست شهرداری میامی تصریح کرد: ثبت و نگهداری سوابق املاک معابر و مشاغل ،آگاهی از اطلاعات به روز از وضعیت موجود تمامی املاک ، تسهیل در دستیابی به اطلاعات و محاسبات عوارض نوسازی و عوارض کسب و پیشه ، ایجاد بستر مناسب در تسریع و آسان سازی امور شهرداری ، امکان ارائه خدمات مکانی مربوطه در سیستم یکپارچه شهرسازی و نوسازی و امکان گزارش گیری دقیق از تعداد و مشخصات املاک و معابر با کاربری های مختلف از جمله فواید طرح ممیزی املاک در شهر میامی به شمار می آید.
نادعلی تصریح کرد: شهر میامی در مسیر توسعه و پیشرفت به همدلی و هم افزایی نیاز دارد و مدیریت شهری و شهروندان باید در کنار هم به این اقدام کمک کنند و اجرای ممیزی املاک شهری یکی از این اقدامات است.
سرپرست شهرداری میامی با بیان اینکه ستاد ممیزی شهرداری میامی از امروز فعالیت خود را شروع کرد، افزود : یکی از مزیت ها و نکات مهم اجرای این طرح ، توزیع عادلانه امکانات شهری است.
نادعلی ادامه داد: شهروندان هنگام مراجعه ماموران اجرای طرح ممیزی شهری ، مدارکی شامل سند مالکیت ، پروانه ساختمانی ، پایان کار و مدارک شناسایی مالک را در اختیار اجراکنندگان طرح قرار دهند.
شهر میامی با جاذبه های فراوان شامل تفرجگاه سه چنار در مجاورت گلزار شهدای گمنام،آسیاب های قدیمی،کاروانسرای شاه عباسی،برج ها و یخدان های تاریخی،مسجد و حمام تاریخی آقایان در مسیر زائران امام رضا(ع) قرار دارد و مقصدی برای گردشگری محسوب می شود.
شهرستان میامی با جمعیتی حدود ۴۰ هزار تن در شرق استان سمنان قرار دارد.
نظر شما