به گزارش ایرنا در این مراسم ۱۲۱ اثر ارزشمند از مرحومه منیژه میرعمادی و همسرش دکتر جمشید ناصری با عنوان ارمغان به موزه هنرهای معاصر صنعتی در کرمان اهدا و آیین رونمایی آنها برگزار شد.
استاد علیاکبر صنعتی (۱۰ فروردین ۱۲۹۵ - ۱۳ فروردین ۱۳۸۵) نقاش و مجسمهساز شهیر ایرانی و تنها هنرمند ایرانی که ۲ موزه به نامش در تهران و کرمان ثبت شده است.
موزه استاد صنعتی شامل گنجینهای غنی و دیدنی از هنرهای معاصر و آثار ارزشمندی از هنرمندان ایرانی و خارجی است که در شهر کرمان، خیابان شریعتی، حد فاصل میدان باغ ملی و چهارراه طهماسب آباد قرار دارد.
به گزارش ایرنا مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان در این مراسم با اشاره به آثار ارزشمند اهدا شده به موزه استاد صنعتی گفت: این آثار به ارزش ۱۴ میلیارد تومان به موزه هنر های معاصر صنعتی کرمان اهدا شد.
محمد علیزاده افزود: این آثار سرمایه معنوی هستند و از اهداکنندگان باید تشکر کرد که این اتفاق بزرگ را در حوزه هنر تجسمی و موزه کرمان رقم زدند.
وی ادامه داد: استان کرمان را باید از لحاظ ظرفیت حوزه فرهنگ و هنر به عنوان موزه هنرهای تجسمی بشناسیم، اگر بخواهیم به مرکز ثقل فعالیت های این حوزه اشاره کنیم موزه هنر های تجسمی کانون آغاز این هنر در استان بود.
علیزاده تصریح کرد: در این دوره کارهای ارزشمندی انجام شد و هدف گذاری کردیم تا کرمان پایلوت گردشگری شود.
وی با اشاره به شناخته شدن کرمان به عنوان شهر خلاق ادامه داد: در بحث شبکه خلاق هنر شهر کرمان به عنوان شهر خلاق شناخته شد، همچنین سیرجان، جیرفت و کهنوج و برخی دیگر شهرها نیز در این شبکه معرفی شدند.
این مسئول با بیان اینکه تقریبا از سال ۹۶ اقداماتی آغاز کردیم که شروع اقدامات خوبی در این زمینه بود، خاطرنشان کرد: ما در گام اول آثار قدیمی موزه را به ارزش یک میلیارد تومان مرمت کردیم و حفاظت و مرمت ساختمان موزه انجام شد؛ همچنین تعاملات داخلی و خارجی شکل گرفت که نتیجه آن دو نمایشگاه بین المللی بود.
به گفته وی، ۲۰ نمایشگاه و ۵۰ فعالیت در موزه صنعتی برگزار شده است.
مراسم رونمایی از آثار اهدایی به موزه هنرهای معاصر صنعتی کرمان با حضور استاندار کرمان، مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و محمدرضا پورابراهیمی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی همراه بود.
موزه استاد صنعتی به آثاری اصیل از اساتید بلندآوازه جهان مزین است؛ در حدود نیمی از آثار متعلق به علیاکبر صنعتی بوده و مابقی به سایر هنرمندان معاصر ایرانی و خارجی تعلق دارد. سایر آثار موجود در موزه متعلق به بیش از ۸۳ هنرمند معاصر ایرانی و ۱۶ هنرمند خارجی است و کارشناسان اعلام می کنند که پس از موزه هنرهای معاصر تهران آثار موجود در این موزه در ایران از منحصربه فردترین هاست.
نظر شما