۱۱ شهریور ۱۴۰۰، ۱۰:۴۸
کد خبرنگار: 2330
کد خبر: 84457588
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

سازمان جهانی بهداشت درباره تزریق دز سوم واکسن کرونا هشدار داد

تهران-ایرنا- تدروس آدهانوم دبیرکل سازمان جهانی بهداشت (WHO) درباره برنامه ریزی زودهنگام برای استفاده از دز سوم واکسن کرونا در برخی کشورها، به ویژه در شرایطی که برخی دیگر از کشورها هنوز برای دستیابی به دز اول واکسن تلاش می کنند، هشدار داد.

این چندین بار است که دبیر کل سازمان جهانی بهداشت درباره توزیع نابرابر واکسن کرونا انتقاد می کند.

به گزارش ایرنا، تارنمای هیل نوشت: با سرعت گرفتن برنامه واکسیناسیون تقویتی همزمان با کاهش ایمنی بدن در برابر سویه دلتا ویروس، آدهانوم بار دیگر بشدت مخالفت سازمان متبوعش را با تزریق دز سوم در شرایطی که سهم عمده ای از جمعیت جهان هنوز دز اول واکسن کرونا را هم دریافت نکرده اند، ابراز کرد.

وی در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: به همین خاطر من از کشورها می خواهم دستکم تا پایان ماه جاری (سپتامبر) برای تزریق دز سوم مهلت دهند تا کشورهایی که بسیار عقب تر هستند نیز به آنها برسند.

در آمریکا، مقام های بهداشت عمومی این کشور خواستار تزریق دز تقویتی واکسن کرونا شده اند. در این کشور ۵۲.۶ درصد از جمعیت یا بیش از ۱۷۴ میلیون نفر واکسینه شده اند.

دبیر کل سازمان بهداشت جهانی با توجه به این امر خاطرنشان کرد این در حالیست که در برخی از کشورهایی کم درامد در آفریقا تنها کمتر از دو درصد ازجمعیت به طور کامل علیه کرونا واکسینه شده اند.

این موضع دبیر کل سازمان جهانی بهداشت در مغایرت کامل با مواضع کارشناسان بهداشت عمومی آمریکا و افرادی همچون آنتونی فائوچی متخصص بیماری های عفونی ارشد این کشور است که از توصیه ها برای دریافت دز سوم یا دز تقویتی واکسن کرونا حمایت می کنند.

دیگر مقامات سازمان جهانی بهداشت نیز پیشتر گفته بودند که واکسن های تقویتی در کشورهای ثروتمند تر موضوعی جدا از دزهای واکسن در برخی دیگر از کشورها و برنامه های به اشتراک گذاشتن واکسن از جمله از طریق طرح کوواکس نیست و برای غلبه بر همه گیری کرونا، توجه به این مساله مهم است.

هانس کلاگ رئیس بخش اروپایی سازمان جهانی بهداشت روز دوشنبه گفته بود که تزریق دز سوم واکسن کرونا، تجملاتی نیست که تصور شود از سهم دیگرانی که هنوز در انتظار دریافت نخستین واکسن هستند، گرفته شده باشد و در واقع راهی برای ایمن نگهداشتن افراد با آسیب پذیری بالاست.

 وی با این حال گفت که ما باید واکسن را با یکدیگر سهیم شویم.

برخی از شرکت های داروساز تولید کننده واکسن های کرونا همچون فایزر تاکنون بدنبال مجوز برای دز تقویتی واکسن هستند.

کرونا در جهان تاکنون ۲۱۸ میلیون و ۶۲۰ هزار و ۳۹۲ نفر را مبتلا کرده که از این تعداد ۴ میلیون و ۵۳۵ هزار و ۱۰۵ نفر جان باخته اند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha