به گزارش ایرنا، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان همدان در این آیین گفت: این مرکز با زیربنای یکهزار و ۴۰۸ متر مربع و بیش از ۱۵ هزار منبع به بهرهبرداری رسید و در دسترس عموم قرار گرفت.
عاطفه زارعی افزود: این پروژه با مشارکت بنیاد برکت و اعتبارات ملی و استانی احداث شده است.
وی خاطر نشان کرد: اعتبار اجرای این طرح پنج میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان بوده که ۱۶۰ میلیون تومان توسط نهاد کتابخانههای عمومی کشور و ۳۴۰ میلیون تومان توسط بنیاد برکت هزینه شده است.
زارعی گفت: همچنین سه میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان از محل تملک و دارایی تامین شده و ۲ میلیارد تومان نیز برای تجهیز سالن آمفی تئاتر آن هزینه شده است.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: حمیدرضا حاجی بابایی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای استان به خصوص شهدای عملیات ۱۱ شهریور در تشریح این عملیات گفت: در کتاب دفاع مقدس این عملیات به عنوان عملیات شهیدان رجایی و باهنر آمده است و در همدان به عملیات ۱۱ شهریور معروف است.
حمیدرضا حاجی بابایی افزود: در این عملیات، در شب ۱۱ شهریور از سه محور به دشمن حمله شد، محور چپ به فرماندهی شهید حبیب مظاهری، محور راست به فرماندهی شهید شهبازی و محور قراویز به فرماندهی شهید حاجی بابایی عملیات انجام و شهید همدانی نیز به عنوان مسئول هماهنگ کننده در شهرک المهدی مستقر شد.
نماینده دیگر مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: طرح توانمندسازی مناطق حاشیه شهر همدان برای نخستین بار در سفر رهبر معظم انقلاب در سال ۸۳ مطرح شد و در آن سفر معظم له دستور تهیه طرح سکونتگاههای غیررسمی این شهر را صادر کردند.
حجت الاسلام احمد حسین فلاحی افزود: هدف محدودههای بازآفرینی در شهر همدان در سطح ملی، استانی و شهرستانی شناسایی شده است و این محدودهها در قالب پنج محدوده شامل شناسایی محدودهها و محلههای نابسامان واقع در عرصه تاریخی شهر، محدودهها و محلههای نابسامان در بافت پیرامونی مراکز شهری، محدوده نابسامان واقع در بافت پیشینه روستایی، سکونتگاههای غیر رسمی و محدودههای ناکارآمد با کاربری ناهمگون محیط شهری تقسیم میشود.
وی بر اجرای سریع این طرح در شهر همدان تاکید کرد و گفت: باید طرح های عمرانی با هدف بازآفرینی و توسعه مناطق حاشیه ای اجرا شود.
استان همدان دارای ۱۱۶ کتابخانه با یک میلیون و ۳۲۶ هزار و ۱۵۸ نسخه کتاب و ۸۰ هزار عضو است.
نظر شما