۱۳ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۰۶
کد خبرنگار: 1269
کد خبر: 84459525
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۵۲ طرح تعاونی در استان اصفهان افتتاح می‌شود

۱۳ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۰۶
کد خبر: 84459525
۵۲ طرح تعاونی در استان اصفهان افتتاح می‌شود

اصفهان- ایرنا - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان گفت: همزمان با هفته تعاون ۵۲ طرح و پروژه تعاونی در این استان به بهره‌برداری می‌رسد.

کامران کلانی روز شنبه در گفت‌وگو با ایرنا افزود: این پروژه‌ها که در بخش‌های صنعتی، مسکن، کشاورزی و صنایع دستی اجراشده است به صورت متمرکز همزمان با  ۲۶۸  طرح تعاونی در کشور به بهره برداری می‌رسد.

وی بیان کرد: آیین بهره برداری از طرح‌های تعاونی استان اصفهان همزمان با تجلیل از ۱۸ تعاونی برتر استانی که ۲ باب آن نیز صاحب افتخار ملی هستند به صورت ویدئوکنفرانس و به میزبانی شهرستان نجف‌آباد برگزار می‌شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اصفهان میزان سرمایه گذاری برای ۵۲ طرح تعاونی این استان را هزار و ۲۲۲ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: بالغ بر ۹۰ درصد هزینه طرح‌های تعاونی استان آورده بخش خصوصی و کمتر از ۱۰ درصد آن از تسهیلات بانکی است.

وی اضافه کرد: با بهره برداری از این طرح‌ها ، اشتغال ۵۳۵ نفر به صورت مستقیم فراهم خواهد شد.

کلانی با بیان اینکه بیش از ۶ هزار و ۷۰۰ تعاونی در استان اصفهان ثبت شده که نیمی از آن فعال است، تصریح کرد: بیش از سه میلیون و ۴۰۰ هزار نفر عضو این تشکل‌های اقتصادی هستند که بیش از ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر آنها درتعاونی‌های سهام عدالت و ۷۷۱ هزار نفر در دیگر شرکت‌ها عضویت دارند.

وی با اشاره به اینکه پنج درصد از تعاونی‌های فعال کشور در این استان مستقر هستند، خاطرنشان کرد: شرکت‌های تعاونی اصفهان ۵۴ هزار فرصت شغلی ایجاد کرده اند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اصفهان تشکیل شرکت تعاونی‌های توسعه و عمران شهرستانی را از جمله برنامه‌های این اداره کل اعلام کرد و گفت: ۹ شهرستان این تشکل را ثبت کرده اند و اتحادیه تعاونی‌های توسعه عمران نیز در این استان تشکیل شده است.

۱۳ تا ۱۹ شهریورماه به نام هفته تعاون نامگذاری شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha