۱۴ شهریور ۱۴۰۰، ۱۲:۵۰
کد خبرنگار: 1050
کد خبر: 84460647
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

کارخانه نوآوری البرز آماده استقرار استارت آپ ها شد

۱۴ شهریور ۱۴۰۰، ۱۲:۵۰
کد خبر: 84460647
کارخانه نوآوری البرز آماده استقرار استارت آپ ها شد

کرج - ایرنا - مدیرکارخانه نوآوری البرز گفت: تمام بسترها برای فعالیت خلاقان و صاحبان ایده‌های نو در استارت آپ ها و دانش‌بنیان‌ها در این کارخانه فراهم شده است.

امیر سرکندی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در طراحی این کارخانه، تمام نیازهای فعالیت های شرکت های مستقر در نظر گرفته شده  به طوریکه  شرکت ها می توانند بدون خروج از کارخانه و رفت و آمدهای وقت‌گیر، روند تجاری سازی و یا روال اداری مرتبط با ثبت و توسعه استارت‌ آپ‌های خود را پی بگیرند.

وی بیان داشت: از این جهت برای حضور و استقرار اجزای زیست بوم نوآوری مانند شتابدهنده ها، شرکت های بلوغ یافته فناور، صندوق های سرمایه گذاری، دانشگاه ها و همچنین میز خدمت سازمان های متولی، برنامه ریزی شده و مذاکرات آن در حال انجام می باشد.
سرکندی یاد آورشد: مسیرهای دسترسی به کارخانه نوآوری البرز نیز تسهیل شده و با توافقاتی که با سازمان تاکسیرانی و اتوبوسرانی در حال انجام است، ساکنان کارخانه برای رفت و آمد به کرج یا تهران، مشکلی نخواهند داشت. 

رییس هیات مدیره شرکت دانش بنیان سیوان با اشاره به ظرفیت ایجاد بیش از یک هزار و ۵۰۰  شغل در این کارخانه گفت : در ساختمان های مختلف این کارخانه، دفاتر شخصی برای فعالیت های متمرکز فناورانه و نوآورانه، فضای کار اشتراکی برای فریلنسرها، خدمات رفاهی مانند هتل، رستوران، کافی شاپ و اتاق کودک در نظر گرفته شده ، سالن اجتماعات نیز در قالب سالن سینما با ظرفیت ۴۰۰ نفر طراحی و  اتاق جلسات ، آزمایشگاه های تخصصی و عمومی، جاده سلامتی برای ورزشهای همگانی، مغازه ها متناسب برای ارایه خدمات و فروش محصولات کسب و کارهای خلاق و کوچک بخش دیگری از امکانات این مجموعه است.

سرکندی اظهار داشت : علاوه بر امکان فعالیت شرکت های کوچک و متوسط دانش‌بنیان و کارآفرین در یک محیط اقتصادی، بستر لازم جهت انتقال و توسعه فناوری تولید با ارزش افزوده بالا، جذب سرمایه‌گذاری خارجی و ورود کارآفرینان و واحدهای صنعتی به بازارهای ملی و جهانی فراهم شده است.

وی افزود: شرکت دانش بنیان سیوان، به عنوان یک ابر شتابدهنده، متولی ساخت و تجهیز مراکز نوآوری متعددی در زمینه‌های موضوعی مختلف بوده و آشنایی دقیق و درستی نسبت به نیازهای استارت آپ‌ها و شتابدهنده‌ها دارد به همین دلیل نیز به عنوان مسئول اجرایی کار، طراحی نقشه ها، آماده کردن زیرساخت های مناسب شهری با همکاری استانداری البرز ، شورای شهر و شهرداری کرج  و اجرای ایده ها برای متناسب سازی فضاها برای استقرار استارت اپ را در دستور کار خود قرار داد و هم اکنون می توان گفت که این مکان آماده افتتاح و بهره برداری است. 

سرکندی  گفت: فاز نهایی کارخانه در بالغ بر یک هکتار فضای مفید، قابل استفاده خواهد داشت که در فاز اول آن، حدود دو هزار متر مربع اماده بهره برداری شده و پیش بینی می شود در شهریور ماه فعالیت خود را به صورت رسمی آغاز کند.

کارخانه های نوآوری در فضای کارخانه ها و ساختمان های  راکد و غیر فعال ایجاد می شوند تا بتواند فضای مناسبی برای استقرار تیم های استارتاپی برای تبدیل یک ایده به یک محصول نهایی با نگاهی اقتصادی و تجاری ایجاد کنند.مهمترین هدف ایجاد یک کارخانه نوآوری،  ایجاد فضایی یکپارچه برای فعالیت‌های مختلف مورد نیاز در مسیر کارآفرینان استارتاپی است به گونه ای که هر مرحله از نیازهای کارآفرینان یا علاقه‌مندان به راه اندازی کسب و کارهای نوین، از طریق بخش‌های مختلف مانند فضای کاری مشترک، فضای رویدادها، فعالیت دفاتر سرمایه‌گذاری و دیگر نیازها و کاهش هزینه های حاشیه ای کسب و کارهاست. رفع همه نیازهای یک استارت آپ برای رسیدن به نقطه کمال، مهمترین هدف یک کارخانه نوآوری است. طراحی مجموعه‌ای هدفمند و زیبا و فراهم آوردن محیطی سالم و پویا برای شناسایی و به‌کارگیری فرصت‌های نوین برای شرکت‌های دانش‌بنیان و تبدیل ایده‌های تئوری به کسب‌وکار موفق هدفی بوده است که با احداث و تجهیز کارخانه نوآوری البرز پی گرفته شده است.

 ایده تاسیس کارخانه نوآوری و صنایع خلاق البرز، از آخرین روزهای دی ماه ۹۸ شروع شد. زمانی که تفاهم نامه ای بین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، استانداری و مجموعه مدیریت شهری کرج، جهت توسعه فعالیت‌های دانش‌بنیان برای این کلان شهر آغاز شد. در تفاهم نامه ای که به منظور راه اندازی پایگاه اصلی و تشکیل کمیته راهبری کارخانه نوآوری تنظیم شده، شرکت دانش بنیان سیوان به عنوان مجری این طرح معرفی شد و  گام های نخستین تاسیس این کارخانه برداشته شد. براساس این تفاهم نامه، قرار شد مکانی که قرار بوده دانشکده آتش‌نشانی باشد و سالها بدون کاربری مفید رها شده بود، به قطب فناوری و نوآوری منطقه البرز تبدیل شود. ساختمانی که در مسیر تردد ۱۴ استان کشور، نزدیک پایتخت و نزدیک به فرودگاه‌های پیام و مهرآباد است و قرار است به نقطه امیدی برای فعالان عرصه‌های دانش‌بنیان  در اطراف پایتخت تبدیل شود. 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha