بازگشت ۲۵۰ واحد صنعتی راکد به چرخه تولید در مازندران هدفگذاری شد

ساری- ایرنا- رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران گفت: بازگشت ۲۵۰ واحد صنعتی و تولیدی راکد تا ۲ سال آینده در استان مازندران هدفگذاری شد.

حسینقلی قوانلو روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: گره گشایی از مشکلات بخش صنعت و معدن مازندران باجدیت در دستور کار است و اجرای طرح های توسعه ای در واحدهای تولیدی استان در صورت انجام برنامه های تاثیرگذار و عملیاتی امکان‌پذیر خواهد بود.

وی تصریح کرد: براساس ارزیابی‌های انجام شده، ۷۰ درصد دغدغه واحدهای صنعتی و تولیدی راکد و نیمه فعال مازندران کمبود نقدینگی و مشکل در تامین مواد اولیه است که باید در ماه های آینده برای رفع این چالش ها تمرکز کنیم.

قوانلو خاطرنشان کرد: صنعتگران در صورت رفع مشکلات زیرساختی و فراهم شدن شرایط برای رونق کسب و کار، نوسازی ماشین آلات خط تولید و توجه به بازار فروش و بازارهای صادراتی را در دستور کار خود قرار دهند.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران گفت: مازندران ظرفیت خوبی برای راه اندازی واحدهای صنعتی و تولیدی بزرگ آب‌بَر مانند فولاد دارد که باید در دولت سیزدهم برای توسعه اقتصادی استان با اجرای طرح‌های از این دست اقدام کرد.

وی بیان داشت: در ۲ سال گذشته، ۲۱۵ واحد راکد صنعتی و معدنی استان مازندران با اعطای تسهیلات و رفع کمبود نقدینگی و مشکلات مالیاتی و بیمه‌ای به چرخه تولید بازگشت.

براساس آخرین آمار سازمان صنعت، معدن و تجارت در زمان حاضر ۴۰۰ واحد صنعتی و معدنی راکد در مازندران وجود دارد.

وی خاطر نشان کرد: در سه سال گذشته ۲۸ هزار میلیارد ریال در قالب کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، تسهیلات به واحدهای معدنی و صنعتی مازندران پرداخت شد.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با بیان اینکه ۲۷ واحد معدنی در یکسال گذشته در استان به چرخه تولید بازگشت، ادامه داد: بازگرداندن ۶۸ واحد تولیدی مستقر در شهرک های صنعتی به چرخه تولید در سال ۱۳۹۹ از دیگر اقدامات برای تحقق جهش تولید در مازندران است.

در استان مازندران حدود ۲ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی با اشتغال‌زایی مستقیم ۸۰ هزار نفر وجود دارد که از این تعداد ۴۶۱ واحد صنعتی در بخش ماشین‌آلات و فلزات اساسی، ۱۳۹ واحد در بخش برق و الکترونیک، ۱۱۵ واحد در بخش نساجی، ۴۰۸ واحد در بخش محصولات شیمیایی، ۲۱۶ واحد در بخش سلولزی، ۵۳۰ واحد در بخش کانی غیرفلزی و ۳۶۷ واحد صنعتی نیز در بخش تولید محصولات غذایی مشغول فعالیت هستند. بیشترین سهم واحدهای صنعتی استان نیز متعلق به شهرستان آمل است که حدود ۴۰۰ واحد صنعتی فعال دارد. ۲۶ درصد صنایع فعال استان نیز در شهرستان‌های ساری، بابل و سوادکوه مستقر هستند.

 مازندران در حوزه اشتغال واحدهای صنعتی با استقرار چهار درصد واحدهای صنعتی کشور در این استان یازدهمین استان کشور است و ۳.۸ درصد اشتغال صنعتی را در اختیار دارد. ۳۹ شهرک و ناحیه صنعتی در این استان فعال است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha