به گزارش ایرنا از بهزیستی شهرستان ملارد، داود خادم روز دوشنبه افزود: مرکز علی ابن ابی طالب (ع) از سال ۱۳۸۴ تاکنون در این شهرستان راه اندازی شده و در حال حاضر با نگهداری ۲۰ فرزند پسر ۱۲ تا ۱۸ سال و تعداد بیش از ۲۵ نیرو مراقب و متخصص توسط بخش غیردولتی و با نظارت این اداره مشغول ارائه خدمات است.
مریم طاهرخانی معاون امور اجتماعی این اداره نیز ضمن تاکید بر اهمیت استقلال فرزندان پس از ۱۸ سالگی گفت: در صورت اشتغال بکار فرزندان بالای ۱۸ سال و دارا بودن مدرک فنی و حرفهای طی بررسی دقیق مددکار مراکز مدارک کامل شخص جهت طرح در کمیته شهرستانی و در نهایت کمیته استانی ارسال میشود که در این کمیتهها نهایت دقت صورت گرفته و در خصوص ترخیص و یا عدم ترخیص فرزند رای نهایی صادر میشود.
وی با بیان اینکه در طول این مدت هم هشت فرزند از مرکز ترخیص شدهاند که تعدادی از آنها به خانواده بازگشتهاند، افزود: پنج سال پس از ترخیص این فرزندان نیز حمایتهای مالی و غیرمالی سازمان ادامه دارد و نظارت و پیگیری کارشناسی از سوی مرکز و ستاد قطع نمیشود و در صورت وجود هرگونه مشکل فرزندان میتوانند مسائل خود را با کارشناسان سازمان مطرح کند.
۴۰۰ جفت کفش طبی مددجویان حوزه توانبخشی و اجتماعی در ملارد پخش شد
همزمان با ماه محرم ۴۰۰ جفت کفش طبی ویژه بانوان به ارزش مادی بیش از ۶۰۰ میلیون ریال توسط خیرین جهت مددجویان حوزه توانبخشی و اجتماعی شهرستان ملارد توزیع شد.
به گزارش ایرنا، داود خادم گفت: با توجه به مشکلات معیشتی بوجود آمده ناشی از شیوع ویروس کرونا، علاوه بر کمکهای مالی که براساس بودجه سازمان و همیاری خیرین به مددجویان ارائه میشود سایر اقلام مانند (سبد غذایی و پوشاک) را نیز جهت رفاه حال توانخواهان دارای پرونده تامین کنیم.
وی افزود: در همین راستا تعداد ۴۰۰ جفت کفش طبی توسط خیرین و با همکاری و پیگیری حوزه مشارکتهای مردمی اداره تهیه و در اختیار مراکز جهت توزیع قرار دادهایم.
مهری سادات شاهچراغی معاون مشارکتهای مردمی نیز ضمن تاکید بر اولویت بندی کمکها، گفت: تمامی کمکهای دریافتی از خیرین اعم از نقدی و غیرنقدی با بررسی دقیق مددکاران ستاد و مراکز براساس شرایط و مشکلات مددجویان، تعداد معلول در خانوار و وضعیت مسکن طی بازدیدهای صورت گرفته انجام میشود و با توجه به تعداد بالای مددجویان تمامی تلاش خود را در جهت ارائه خدمات به افراد دارای پرونده میکنیم.
نظر شما