به گزارش روز سه شنبه ایرنا از بیمه سلامت، مهدی رضایی در جلسه ویدیو کنفرانس با موضوع نسخه نویسی الکترونیک که با حضور معاونان و مدیران ستادی و استانی برگزار شد، افزود: اگر چه تحقق اجرای نسخه الکترونیکی بطور کامل و صد درصدی نبوده، با در نظر گرفتن واقعیت های موجود از جمله تغییر دولت، تغییر سازمان نظام پزشکی، مشکلات تامین برق و بحران کرونا درمجموع پیشرفتها قابل قبول می باشد. باید تلاش کرد نقاط ضعف برطرف گردد و طبق زمانبندی کار را به پایان برسانیم.
وی ادامه داد: وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دولت سیزدهم سه اولویت کاری را مشخص کردهاند. سازمان بیمه سلامت جزیی از کلیت نظام سلامت محسوب شده و تحت تاثیر سیاستهای کلی سلامت است. اولویت اول وزیر بهداشت، کنترل کرونا است که نقش بیمه سلامت در این زمینه، حمایتی است. یکی دیگر از اولویتهای اعلام شده وزیر بهداشت، سلامت الکترونیک است که سازمان بیمه سلامت نیز دراین زمینه اهتمام ویژهای دارد. این اولویت که وزیر بهداشت اعلام کرده، اولویت بسیار مهمی است.
رضایی افزود: سازمان بیمه سلامت نسبت به سایر سازمانهای بیمه گر پایه با برنامه ریزی بهتری وارد پروژه نسخه نویسی الکترونیک شد. امیدواریم با همراستایی بوجود آمده شاهد جبران عقب ماندگی بخش دولتی نسخه الکترونیک باشیم.
معاون سازمان بیمه سلامت بیان کرد: اولویت سوم وزیر بهداشت، استقرار پزشکی خانواده است. این برنامه سه مولفه اصلی دارد که یکی از آن موارد، مراقبتهای بهداشتی اولیه است. در حال حاضر سازمان بیمه سلامت یکی از تامین کنندگان مالی خدمات سلامت در مراقبتهای بهداشتی اولیه است. در دولت جدید قرار شده که این موضوع توسعه پیدا کند. دو اقدام عمده که در یک سال اخیر در سازمان بیمه سلامت پیگیری شده است استقرار نسخه نویسی الکترونیک و پیش برد برشی از برنامه پزشک خانواده به صورت نظام ارجاع بیمهای است. این اقدام در چهار استان پیاده شده و در سال جاری به ۱۰ استان افزایش یافت و در هفته گذشته به همه استانها اعلام شد که به صورت سراسری اجرایی گردد.
رضایی اظهار داشت: با توجه به این که دو برنامه مهم سازمان بیمه سلامت در ریل گذاری نظام سلامت قرار گرفته، میتوان به اجرای کامل این برنامهها در دوره جدید بیشتر از قبل امیدوار بود. بنابر این برنامههای سازمان دردولت سیزدهم نه تنها تضعیف نخواهد شد، بلکه تقویت هم میشوند.
نظر شما