بهمن خدادادی روز چهارشنبه در آیین بزرگداشت روز جهانی سوادآموزی افزود: تعهد امسال در حوزه سوادآموزی ۲ هزار و ۷۰۰ نفر و مابقی در ۲ دوره تحکیم و انتقال است که به شرکتکنندگان در این دورهها پس از اخذ نمره قبولی مدرک ارائه میشود.
وی اظهار داشت: ثبتنام دورههای نهضت سوادآموزی در سه دوره سوادآموزی، انتقال و تحکیم از اول مهرماه آغاز میشود.
به گفته وی، در استان بیش از ۶۰۰ آموزشدهنده و ۲۶ مرکز یادگیری محلی به صورت غیردولتی و مشارکتی فعال است.
خدادادی اظهار داشت: در این مراکز به منظور افزایش سطح دانش و توانایی سوادآموزان دورههای مختلف فنی و حرفهای، اشتغال، بازاریابی برای تولیدات سوادآموزان با برگزاری نمایشگاه نیز اجرا میشود.
وی افزود: برگزاری دورههای نماز و نمازخوانی، دوره کامپیوتر، حلقه کتابخوانی، کتابخوانی با خانواده نیز در قالب فعالیتهای مکمل برگزار میشود.
مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری نیز در این آیین با اشاره به اهمیت بحث سوادآموزی و ریشهکنی بیسوادی در کشور افزود: نهضت سوادآموزی کشور در سال ۱۳۵۸ به فرمان امام خمینی(ره) تشکیل شد.
فرحناز قائدامینی افزود: هماکنون در برخی مناطق کشور بیسوادی در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال به صفر رسیده است که این امر یکی از اهداف و برنامههای سند تحول بنیادین است که با تحقق این برنامه فعالیت و دستورالعمل نهضت سوادآموزی نیز تغییر خواهد کرد.
به گفته وی، یکی از اهداف مهم سوادآموزی را افزایش قدرت درک و استنباط، فهم و تفسیر سوادآموزان از مسایل روز و جاری است تا سوادآموزان تعامل و ارتباط سازنده داشته باشند.
به گفته وی، شعار امسال روز جهانی سوادآموزی" بهبود شرایط با محوریت انسان، کاهش فاصله دیجیتال" است و در این راستا باید آموزشها و برنامههای سوادآموزی نیز ارتقا پیدا کند.
به گزاش ایرنا، براساس سرشماری سال ۹۵ در استان چهارمحال و بختیاری ۸۴.۷۴ درصد جمعیت هدف ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند.
نظر شما