رییس جمهوری ارز با نرخ ترجیحی را تعیین تکلیف کند

تهران - ایرنا - سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: از رییس جمهوری تقاضا داریم برای درمان بیماری‌های اقتصاد، ارز  با نرخ ترجیحی را تعیین تکلیف کرده که جز فساد و رانت در کشور ثمره ای نداشته است.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، «غلامرضا مرحبا» در جلسه علنی روز چهارشنبه مجلس شورای اسلامی و در نطق میان دستور خود گفت: مشکلات معیشت و اقتصادی ناشی از سوء مدیریت‌ ها، سوء تدبیرها، تحریم‌های ظالمانه دشمنان ملت ایران، همه‌گیری کرونا با وجود تمام سرمایه‌ها و فرصت های بی بدیل گریبان کشور را فراگرفته است،

نماینده مردم آستارا در مجلس افزود: روحیه فساد ستیزی، انقلابی گری و مردمی دولت قابل ستایش است اما انتظار می‌رود با روی کار آمدن مدیران با انگیزه، متدین، عالم و جهادی با اولویت بخشیدن به حل مشکلات اقتصادی با کاستی ها و اعوجاج ساختاری در بدنه اقتصادی، تصمیمات نا بخردانه و آزمون و خطاهای بدون مبنای علمی مقابله شود.

وی با بیان اینکه اقتصاد کشور نیازمند انضباط و قانون مداری است، عنوان کرد: بی انضباطی های پولی و مالی، تولید پول بدون پشتوانه، ناترازی در ترازنامه بانک ها، نقدینگی سرگردان، بورس بیمار که در گذشته اندک سرمایه های مردم را بلعید، فقدان سامانه جامع برای مدیریت زنجیره، تامین تولید و مصرف در کشور و  عدم حمایت از تولیدات داخلی از جمله لوازم خانگی تولید داخل که برخی کشورها آزادسازی اموال بلوکه شده ما را منوط به واردات از این کشورها کرده‌اند و معاش۱۰۰ هزار کارگر ایرانی را در معرض خطر قرارداده اند از آن جمله‌اند.

این نماینده مجلس تاکید کرد: در داخل کشور نیز با صنعتی رو به رو هستیم که بخشی از آن غیر پاسخگو و بی توجه به کیفیت و حقوق مصرف کننده است و از ریاست جمهوری تقاضا داریم برای درمان بیماری های اقتصاد، ارز  با نرخ ترجیحی را تعیین تکلیف کند که جز فساد و رانت در کشور ثمره ای نداشته است و تورم قابل توجه در کالاهای مشمول نرخ ارز ترجیحی موید این مطلب است و به نابود شدن تولید داخلی می انجامد.

مرحبا با خرسندی از حضور میرکاظمی  به عنوان رییس سازمان برنامه و بودجه اظهار داشت: وی از مدیران با تجربه کشور است و تقاضا داریم فکر اساسی به حال کسری بودجه مزمن کند.

نماینده مردم آستارا در بخش دیگری از نطق خود در خصوص مشکلات حوزه انتخابیه اظهار داشت:در آستارا که سطح آب های زیر زمینی کمتر از یک متر است و در چند متری دریا خانه های ویلایی با بامپوش های سفالی زیبا تبدیل به ساختمان های بلند مرتبه شده‌اند، فکری برای پساب فاضلاب آنها نشده است.

وی  ادامه داد: سال ها از آغاز طرح احداث سامانه جمع آوری فاضلاب شهر می گذرد و با تزریق قطره چکانی بودجه این پروژه ۲۰ سال دیگر هم تمام نخواهد شد، از وزیر نیرو در خواست دارم فکری اساسی برای این شهر مرزی و حساس کند.

مرحبا با بیان اینکه بیش از ۱۵ سال هیچ گونه رسیدگی به جاده های این شهر نشده است، گفت: همه راه ها تخریب و غیر قابل تردد شده و نیازمند رسیدگی است. در صورت تامین اعتبار و تسریع در تخصیص آن می توان در بهار سال ۱۴۰۱ بخش بزرگی از مشکل را حل کرد.

مرحبا در ادامه با بیان اینکه بندر و بارانداز ریلی مدیریت گمرک به صورت عاجل تصویب و راه اندازی شود، گفت: نیروهای  مورد نیاز با توجه به حضور جوانان تحصیل کرده و نرخ بالای بیکاری از منابع انسانی بومی تامین شود، در شیلات محله ۵۰ خانوار در حاشیه لوله های گاز از این نعمت محروم اند آیا هیچ راه عملی و کاربردی برای کمک به مردم وجود ندارد.

نماینده مردم آستارا در مجلس افزود: بازار مرغ ۵۰ درصد اشتغال در شهر آستارا را تشکیل می دهد و در اثر کرونا صد درصد آسیب دیده و متاسفانه هیچ اقدام مثبتی هم برای کمک به بازار انجام نشده است. 

وی با درخواست از وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: امیدواریم نیازهای فوری از جمله اکسیژن ساز و بازسازی تجهیزات سرمایشی و گرمایشی و تاسیسات بیمارستان و بازسازی اورژانس توجه جدی کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha