به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از آرمن پرس، وی افزود: همانطور که می دانید پس از انتصاب مجدد به عنوان نخست وزیر، موفق شدم از ایران دیدن کنم و امروز نیز عازم گرجستان هستم.
وی تاکید کرد که موضوع افزایش ارتباطات منطقه ای، نقشی مهم در دستور جلسه مذاکرات ما با ایران و گرجستان ایفا می کند و در این زمینه من به پروژه شمال – جنوب اهمیت می دهم که مرز ما با ایران را به مرزمان با گرجستان پیوند می دهد.
پاشینیان گفت که تشکیل ارتباطات ریلی با روسیه و ایران از اهمیت بالایی برای ارمنستان برخوردار است.
وی افزود: به منظور حل و فصل این مساله، ما درمورد بازگشایی ارتباطات به شکلی سه جانبه با حضور ارمنستان – روسیه – (جمهوری) آذربایجان بحث و تبادل نظر می کنیم.
وی یادآور شد: ما مصمم است که برای دستیابی به نتایج مشخص تلاش کنیم و البته با درک به این مساله که (جمهوری) آذربایجان به نوبه خود انتظار ارتباط بین مناطق غربی اش و منطقه نخجوان را دارد.
نخست وزیر ارمنستان در ادامه گفت: می خواهم مجددا یادآوری کنم که ما مایل به احیای روند صلح با (جمهوری) آذربایجان در چارچوب ریاست مشترک گروه مینسک در سازمان امنیت و همکاری اروپا هستیم.
وی همچنین برنامه علامت گذاری و تعیین مرز با جمهوری آذربایجان را مورد توجه قرار داد و افزود: ما به ایجاد شرایط لازم برای این کار ادامه می دهیم و امیدواریم که به سرعت روند بازگشت اسرایمان، گروگان ها و دیگر افرادی که در (جمهوری) آذربایجان به سر می برند، به ارمنستان پایان یابد.
جمهوری آذربایجان در جریان درگیری های نظامی ۴۴ روزه سال گذشته توانست به اشغال سرزمین های خود از سوی نیروهای ارمنستان در قره باغ پایان دهد.
این درگیری های نظامی ۲۰ آبان ماه سال گذشته با امضای بیانیه سه جانبه روسای جمهوری آذربایجان، روسیه و نخست وزیر ارمنستان پایان یافت و بر اساس این سند سه جانبه صلح بانان روسیه به مدت پنج سال در بخشی از قره باغ مستقر شدند.
طبق این بیانیه سه جانبه، در صورت توافق همه طرف های امضا کننده، تمدید مدت استقرار صلحبانان روسیه در قره باغ امکان پذیر است.
نظر شما