علی رئوفی عصر چهارشنبه در نشست ستاد ساماندهی سواحل هرمزگان که با حضور ویدئوکنفرانسی فرمانداران شهرستان های استان برگزار شد، افزود: حوادث و سانحه در مناطق ساحلی و حادثه خیز هرمزگان نسبت به میانگین کشوری بالاست و ضروری است تدابیر لازم برای کاهش غرق شدگی اندیشیده شود.
وی خاطرنشان کرد: هشدارهای لازم در مناطق ساحلی، رودخانه ها، برکه ها و استخرها که احتمال غرق شدگی زیاد بوده، داده شود تا افراد با احتیاط بیشتر و لازم اقدام به شنا کنند.
معاون استاندار هرمزگان اظهارداشت: نزدیک به ۲ هزار کیلومتر نوار ساحلی در استان وجود دارد که این مهم ضرورت آگاهی بخشی مردم در چگونگی استفاده از مناطق ساحلی برای شنا را جهت کاهش خطرهای احتمالی دوچندان کرده است.
وی ادامه داد: رسانه های جمعی از جمله صداوسیما، خبرگزاری ها و شبکه های اجتماعی، بنر و بروشور ظرفیتهای خوبی است که میتوان با بهره گیری از آنها آموزش همگانی را در چگونگی استفاده از سواحل در دستورکار قرار داد.
رئوفی با تاکید بر نصب تابلوهای راهنما در مناطق ساحلی ایمن، تصریح کرد: دستگاه های اجرایی متولی تابلوهای راهنمایی را در مناطق ساحلی ایمن برای شنای بدون دغدغه مردم نصب کنند.
وی تصریح کرد: هشدارهای هواشناسی در خصوص رخدادهای جوی در کاهش تلف ها و خسارتها در مناطق ساحلی و دریایی بسیار موثر است و ضروری بوده بیش از پیش به این هشدارها توجه شود.
معاون استاندار:
آموزش شنا در مناطق ساحلی هرمزگان در دستورکار قرار گیرد
۱۷ شهریور ۱۴۰۰، ۱۹:۴۴
کد خبر:
84464773
بندرعباس- ایرنا- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان گفت: آموزش عمومی شنا و نجات غریق برای کاهش سانحه و حوادث در مناطق ساحلی و دریایی استان در دستور کار دستگاه های متولی قرار گیرد.
اخبار مرتبط
-
معاون سیاسی، امنیتی استانداری:
مناطق ایمن و سالم برای شنا در مناطق ساحلی هرمزگان تعیین شود
بندرعباس- ایرنا- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان گفت: محل های سالم و ایمن برای…
-
۹نفر بر اثر غرق شدگی در هرمزگان جان خود را از دست دادند
بندرعباس- ایرنا- رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از مرگ…
نظر شما