فرمانده دانشکده هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران در این آیین گفت: بیمارستان تنفسی شهدای ارتش قم هشتمین بیمارستان تنفسی دایمی است که توسط ارتش جمهوری اسلامی در کشور احداث شده است.
سرهنگ خلبان ولی رحمانی افزود: بیش از ۲۰ هزار ساعت نفر و ۱۰ هزار ساعت تجهیزات مهندسی برای بهرهبرداری از این بیمارستان ۷۰ تختخوابی که قابلیت افزایش تا ۱۰۰ تخت را دارد، به کار گرفته شده است.
وی اضافه کرد: این بیمارستان با وسعت ۸۰۰ مترمربع، با سازه بسیار مستحکم فلزی و با عمق پی بتنی ۲ و نیم متر بنا شده و فندانسیون آن قابلیت احداث ساختمانی هشت طبقه را دارد.
مدیر طرحهای محرومیتزدایی نیروی زمینی ارتش ادامه داد: تختهای بیمارستانی آی سی یو، تانکر اکسیژن ۱۰ تنی، تجهیز تمام تختها به اکسیژن پرتابل، مانیتورینگ و اتاق احیا شامل تخت cpr و الکترو شوک و سامانه مستقل اکسیژن، ساکشن و ترالی اورژانس از جمله تجهیزات بیمارستان شهدای ارتش قم است.
رحمانی بیان کرد: سیستم اکسیژنرسانی این بیمارستان به سه صورت مرکزی(سنترال) با مخزن ۱۰ تنی، دستگاههای اکسیژن ساز متحرک(پرتابل) و کپسولهای اکسیژن است تا در هر حالتی بتواند به بیماران اکسیژنرسانیکند.
به گفته وی، تخت بیماران این بیمارستان، برقی و مجهز به ریموت و نیز سیستم هشدار به پرستار و متصل به سیستم مانیتورینگ کنترل مرکزی از ایستگاه پرستاری و ۲ سیستم مانیتورینگ متحرک میباشد.
وی افزود: پنلهای ضد حریق و آنتی باکتریال و مجهز به سامانه پیشرفته سرمایش و گرمایشی و تصفیه هوا و نیز تجهیزات بسیار پیشرفته، این بیمارستان را برای استفاده دائمی، حتی بعد از نابودی ویروس کرونا با اهداف مختلف بیمارستانی مناسب نموده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی قم نیز در این آیین با بیان اینکه کار ارتش ، فوق جهادی بود، گفت: این بیمارستان در مدت هشت روز با ۴۸۰ کامیون خاکبرداری شد و فندانسیونی که برای هشت طبقه کشش دارد، با تمام امکانات ساختاری، سازهای و با حدود ۷۰ تخت که ظرفیت افزایش تا ۱۰۰ تخت را دارد، احداث شدهاست.
محمدرضا قدیر با اشاره به اینکه بیمارستان شهدای ارتش سرمایهای در تمام بحرانها برای قم است، افزود: ثابت شد که اقتدار ارتش فقط در بعد نظامی نیست و نیروی ارتش جمهوری اسلامی ایران در جهان جزو ارتشهای قوی و کارآمد است که انگیزهای دینی و اسلامی نیز این مساله را دوچندان کرده است.
در پایان این آیین، بهرام سرمست استاندار و محمدرضا قدیر رییس دانشگاه علوم پزشکی قم با اهدای لوح و هدایایی از خدمات امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی، امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش، سرهنگ خلبان ولی رحمانی فرمانده دانشکده هوانیروز ارتش، امیر سرتیپ جلالی نسب معاون اطلاعات نیروی زمینی ارتش، حجتالاسلاموالمسلمین شعبانعلی صالحی نصب رییس عقیدتی سیاسی نیروی زمینی ارتش تقدیر نمودند.
وضعیت کرونایی قم که از ۲۷ خردادماه پس از ۴۰ روز از وضعیت نارنجی به زرد بهبود یافته بود بر اساس آخرین رنگبندی اعلام شده توسط نرمافزار ماسک، از تاریخ نهم تیرماه جاری بار دیگر جزو شهرهای نارنجی و از ۲۳ تیرماه مجددا در وضعیت قرمز از نظر شیوع کرونا قرار گرفت.
ویروس کرونا موجب بیماری عفونی «کووید۱۹» میشود و این ویروس ۲۴ آذر ۱۳۹۸ در شهر «ووهان» واقع در مرکز کشور چین گزارش شد، ابتدا از این بیماری بهعنوان ذاتالریه نام برده میشد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۹ دی ۱۳۹۸ بهصورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
«کرونا»، ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع است و از جمله راههای انتقال آن عطسه، سرفه، دست دادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه میکنند، افراد علاوه بر پرهیز از دستدادن، روبوسی و حضور در مرکزهای عمومی؛ به هنگام عطسه لازم است، جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.
برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا؛ رعایت شیوهنامههای بهداشتی همچون استفاده از «ماسک» و «فاصلهگذاری اجتماعی» توصیه شده است.
شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا میتوانند با شماره تلفنهای ۴۰۳۰، ۳۱۳۶ و ۱۹۰ تماس بگیرند و برای کسب آخرین اخبار دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.
همه ایرانیان میتوانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواسته شده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.
نظر شما