مجوز راه اندازی دانشکده داروسازی در استان قزوین صادر شود

قزوین – ایرنا – نماینده قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به صنایع مستقر در حوزه دارو و ظرفیت های موجود در این زمینه از وزیر بهداشت انتظار داریم مجوز راه اندازی دانشکده داروسازی در استان قزوین صادر شود.

به گزارش ایرنا، فاطمه محمدبیگی شامگاه پنجشنبه در نشست مشترک هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی قزوین و اعضای ستاد استانی مقابله با کرونا در استانداری قزوین که با حضور وزیر بهداشت برگزار شد، افزود: مجوز داروسازی برای استان قزوین پیش از این در وزارت بهداشت جلو رفته است ولی امسال عملا مجوز داروسازی به ما اهدا نشد.

این نماینده گفت: با توجه به اینکه صنایع داروسازی را در قزوین داریم باید مجوز راه اندازی دانشکده دارو سازی را نیز در استان داشته باشیم و انتظار داریم وزیر بهداشت مجوز راه اندازی دانشکده داروسازی را برای استان صادر کند.

محمدبیگی افزود: حداقل ۷۰۰ شرکت دارویی، بهداشتی و غذایی و پروژه بزرگ چشمه نور را در استان داریم که می تواند در راه اندازی دانشکده داروسازی مفید و موثر باشد.

نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به این ظرفیت ها از وزیر بهداشت انتظار داریم حمایت های خود را از راه اندازی مرکز سلامت و مرکز نوآوری زیست فناوری و همچنین مشارکت دانشگاه در تاسیس صندوق پژوهش و فناوری را در استان اعلام کنند.

وی گفت: قزوین شهر دانشگاهی است و می تواند با این پردیس ها منطقه زیست فناوری و علم و فناوری فوق العاده در کشور باشد.

محمدبیگی گفت: قزوین شهر تاریخی است و قدیمی ترین یافته انسانی را در غار آوج در خود جای داده و ۱۱ اقلیم از ۱۳ اقلیم از نظر داروهای گیاهی در آن قرار دارد و می تواند بهترین نقطه برای راه اندازی طب سنتی با ذایقه مردم متدین باشد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نیازهای ویژه استان قزوین، گفت: در حوزه اورژانس، ۱۶ پایگاه از مصوبه ملی عقب هستیم ولی تردد بالایی داریم و ۱۳ استان از جاده های این استان تردد می کنند.

محمدبیگی گفت:با این وجود تنها یک سایت تروما با تصادفات زیادی داریم و سهمیه پزشک ارتوپد،  متخصص و بیهوشی استان بسیار کم است و مجبور هستیم به استان های همجوار خدمات دهیم.

وی افزود: انتظار داریم برای رفع کمبودها در این حوزه از بودجه های ملی به ما تخصیص دهند چون قزوین لجستیک و بسیار مهم است.

این نماینده گفت: پروژه بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی را تا دریافت وام ۲۰۰ میلیاردی بانک رفاه پیش رفتیم ولی به دلیل تغییر دولت تخصیص نیافت و ما مانده ایم با بیمارستان ۹۹ ساله و ۶۰ و ۷۰ ساله که باید به روزرسانی شوند.

واردات واکسن کرونا با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی انجام شود

نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه گفت: سلامت مردم برای ما یک اصل است و تمام کارهای نظام و انقلاب برای مردم بوده و سلامت مردم بعد از خداوند در دست پزشکان است.

رجب رحمانی گفت: مجلس شورای اسلامی به موضوع پزشکی و اعتبارات وزارت بهداشت و درمان توجه ویژه داشته و در مجلس نهم، یک درصد از مالیات بر ارزش افزوده به وزارت بهداشت تخصیص یافت که رقم قابل توجهی شد.

وی گفت:ما در مجلس شورای اسلامی، وزارت بهداشت را تقویت می کنیم تا به تمامی نقاط محروم کشور برسد و استان ما نیز وضعیت خاصی دارد و مردم باید در این زمینه همکاری کنند.

این نماینده افزود: بخش خصوصی باید برای وارد کردن واکسن وارد شود چون هرجا مردم وارد شدند انقلاب پیروز شده است و در این حوزه نیز می توانند نقش موثری ایفا کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha