۲۰ شهریور ۱۴۰۰، ۷:۲۸
کد خبرنگار: 1154
کد خبر: 84466505
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

چند خبر کوتاه از استان یزد

۲۰ شهریور ۱۴۰۰، ۷:۲۸
کد خبر: 84466505
چند خبر کوتاه از استان یزد

یزد- ایرنا- برگزاری مراسم بزرگداشت سردار حسن فیروزآبادی در میبد ،تجلیل از خبرنگاران فعال حوزه تعاون مهریز و روستاییان یزد برای تضیمن آینده، خود را بیمه کنند از جمله خبرهای کوتاه ۲۴ ساعت گذشته این استان است.

مراسم بزرگداشت هفتمین روز درگذشت سرلشکر سیدحسن فیروزآبادی، جمعه شب با حضور تعدادی از مسوولان ، نیروهای بسیج ، سپاه و مردم انقلابی میبد در مصلای آیت الله اعرافی این شهرستان برگزار شد.

به گزارش ایرنا، امام جمعه اردکان در این مراسم با بزرگداشت مقام سرلشکر فیروزآبادی گفت: با توجه به آیه ۱۳ سوره حجرات خدای متعال تقوا را معیار برتری انسانها نسبت به هم قرار داد و فرمود، هر کس با تقواتر است درجه او بیشتر است.

حجت‌الاسلام سید اسماعیل شاکر با اشاره به معنی تقوا یعنی پرهیز از گناه و عبور نکردن از خط قرمز است، ادامه داد: معیار دیگر فضیلت انسان ها، جهاد در راه خداست و آنقدر جهاد در نزد خدای عزیز که به گرد و غبار پای اسب‌های مجاهدان فی سبیل الله قسم یاد کرده‌ است.

وی در ادامه از  علم‌آموزی معیار دیگر برتری انسان ها نسبت به هم عنوان کرد و گفت: با توجه به روایت و آیه هایی  قرآنی ریشه و اساس همه خوبی ها علم‌آموزی است ، ریشه و اساس همه بدی‌ها جهل است و انسان باید امور مادی را رها کند تا به علم به عنوان کلید گنج دنیا دست یابد.

امام جمعه اردکان خاطرنشان کرد: به فرموده مقام معظم رهبری سرلشکر فیروزآبادی هم اهل تقوا و هم اهل علم و جهاد در راه خدا بود و ما همه باید قدرشناس کسانی مانند این شخصیت جهادی  باشیم .

آن مرحوم ۱۴ بهمن ۱۳۲۹ خورشیدی در مشهد چشم به جهان گشود و ۱۲ شهریور سال ۱۴۰۰ بر اثر ابتلا به بیماری کووید ۱۹ درگذشت.

سرلشکر فیروزآبادی در هشت سال دفاع مقدس در سمت‌هایی چون جانشین نخست‌وزیر وقت در قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا(ص)، ستاد امداد و درمان جنگ کشور، امور پناهگاه‌ها و دفاع غیرعامل، پدافند شیمیایی، میکروبی و هسته‌ای، مهندسی صنعتی جنگ و کمیته ساخت موشک زمین به زمین مشغول فعالیت بود و پس از پایان جنگ تحمیلی در چهارم مهر ۱۳۶۸،  بنا بر تصمیم رهبر معظم انقلاب به ریاست ستاد فرماندهی کل قوا منصوب شد.

پدرش سید فضل الله آقایی اهل محله « بَشنیغان» و مادرش فاطمه حیدری فیروزآبادی از اهالی محله  فیروزآباد میبد بودند که بعد از ازدواج به مشهد مقدس مهاجرت  کردند.

مرکز شهرستان ۱۰۶ هزار نفری میبد در ۵۰ کیلومتری شمال غربی شهر یزد مرکز این استان قرار دارد.   

مهریز 

 همزمان با هفته تعاون ( ۱۳ تا ۱۹ شهریور ) شامگاه جمعه در آیینی با حضور تعدادی از مسئولان از خبرنگاران فعال این بخش در شهرستان مهریز تجلیل شد.

به گزارش ایرنا، در این مراسم با لوح سپاس و هدایایی از فعالیت و همکاری خبرنگاران با اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی در انعکاس اخبار و گزارش‌های مرتبط قدردانی شد.

رییس اداره تعاون مهریز با قدردانی از همکاری و تلاش فعالان رسانه شهرستان در انعکاس مسایل گفت: تکریم اصحاب رسانه نقش مهمی در ایجاد انگیزه و اقدام بهتر در این بخش مهم دارد.

امیرعباس دهقانی‌زاده افزود: خبرنگاران با تهیه ، ارایه اخبار و گزارش‌ها به فرهنگ‌سازی بخش تعاون به ایجاد همدلی و همگراهی بیشتر بین مردم و مسئولان منطقه کمک می کنند .

وی بیان کرد: هم‌اکنون ۳۹۹ شرکت تعاونی با عضویت ۱۰ هزار و ۵۳۴ نفر در این شهرستان وجود دارد که از این تعداد ۱۸۰ واحد فعال است و تقویت این بخش از جمله رسالت اصلی است که پیگیری می‌شود.

به گفته این مسئول، ۲ هزار و ۸۰۰ نفر در تعاونی‌های شهرستان اشتغال دارند و برای راه‌اندازی تعاونی‌های مورد نیاز ارایه مشاوره و همکاری برای ایجاد آن از سوی کارشناسان صورت می گیرد.

دهقانی زاده گفت: نقدینگی و برخی قوانین دست و پا گیر اداری مشکل اصلی تعاونی‌هاست که این اداره بر حسب وظیفه نسبت به همکاری و ارایه مشاوره آماده همکاری با افراد علاقه مند به فعالیت در بخش تعاون است.

مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.

یزد 

مدیر۰ صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر یزد از ساکنان روستاهای استان که بدون بیمه هستند، خواست ، برای  برخورداری از مزایای این صنعت در زمان بازنشستگی با مراجعه به این نهاد و ثبت مشخصات،  آینده خود را تضمین کنند. 

به گزارش روابط عمومی این صندوق،  حسن ابراهیمی در نشست بررسی مشکل  بیمه روستاییان بخش مرکزی ابرکوه، یکی از چالش های اساسی جامعه، به خصوص مردم روستاها  بیمه نبودن برخی افراد دانست.

وی افزود: در شرایط کنونی با توجه به درآمد پایین تعدادی از کشاورزان و روستاییان، شاهد بروز مشکل در جوامع روستایی و عشایری هستیم که وضعیت فعلی زیبنده مردم و نظام ما نیست.
وی تصریح کرد: یکی از موضوع هایی  که می تواند در وضعیت رفاه روستاییان تاثیرگذار باشد، برخورداری از مزایای بیمه است که روستاییان می توانند با مراجعه به این صندوق خود را بیمه کنند. 

به گفته ابراهیمی بیمه یکی از اصول ضروری است که نبود آن وضعیت را برای مردم بغرنج تر می کند.

 مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر یزد افزود: پیشتر فعالیت‌ روستاییان جبنه خوداشتغالی داشت و بدون کارفرما بود ، امکان بیمه آنها در صندوق‌های بیمه فراهم نبود، با تأسیس این صندوق در سال ۸۳ امکان بهره‌مندی این قشر زحمتکش از مزایا و مستمری‌های بیمه فراهم شد .
وی خاطرنشان کرد: در صندوق بیمه روستاییان، سکونت شرط اصلی بیمه است و تمامی افراد ساکن در مناطق روستایی، عشایری و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر و اشتغال به مشاغل ۲۰۰ گانه کشاورزی می تواند بیمه پردازی کنند.

 همچنین مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری یزد ، صندوق بیمه روستاییان و عشایر را فرصتی مفید  برشمرد و خواهان توجه جدی اعضای شوراهای اسلامی روستا در افزایش ضریب نفوذ بیمه شد و گفت : امروز بهترین امر اجتماعی در روستاها این است که آحاد جامعه برای ترویج فرهنگ بیمه تبلیغ کنند . 
محمود زارع رشکوئیه تاکید کرد: اعضای شوراهای اسلامی در جمع مردم مزایای صنعت بیمه را تبلیغ کنند تا افراد بدون بیمه شناسایی و اطلاعات لازم در اختیار آنها  برای عضویت در صندوق بیمه روستاییان و عشایر قرار گیرد .

۲۶ هزار نفر در استان یزد تحت پوشش صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان ،روستاییان و عشایر قرار دارند که سه هزار و ۷۲۹ نفر از این تعداد مستمری بگیر هستند. 

استان یزد یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که ۸۷ درصد در ۲۴ شهر و بقیه در روستاها و آبادی ها زندگی می کنند  و ۹ هزار نفر از جمعیت روستایی عشایر هستند که عمدتا در شهرستان های خاتم و ابرکوه فعالیت دارند. 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha