خلیل شایستگان روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با توجه به مبارزه بیولوژیک و مقابله با آفات محصول، امسال به طور میانگین ۴۲ تن محصول گوجه فرنگی از هر هکتار کشتزار جغتای برداشت شده است.
وی با اشاره به اینکه متین، سانسید، موبیل و محلی مهمترین گونه های گوجه فرنگی کشت شده در شهرستان جغتای است، تصریح کرد: عمده محصول گوجه فرنگی تولیدی پس از برداشت روانه میادین تره بار و یا کارخانه تولید رب جوین شده است.
رییس جهاد کشاورزی جغتای گفت: معرفی روش های برتر تولید، شناسایی و الگو قرار دادن نحوه تولید کشاورزان، شناخت کشت های مناسب و کاهش هزینه های تولید در کشت گوجه فرنگی برخی از برنامه های حمایت از تولید این محصول بوده است.
شهرستان جغتای از قطب های مهم تولیدات زراعی، باغی و دامی خراسان رضوی است که سالانه افزون بر ۵۴۸ هزار تن انواع محصولات زراعی، باغی و دامی در این منطقه تولید می شود و از این طریق بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال درآمد عاید بهره برداران می شود.
جغتای با سطح زیر کشت ۳۴ هزار هکتار محصولات زراعی و باغی یکی از مراکز اصلی تولید محصولات اساسی و راهبردی کشاورزی چون گندم، چغندرقند، ذرت، گردو، انگور، فلفل، زعفران و پسته در استان خراسان رضوی است.
مرکز شهرستان ۵۰ هزار نفری جغتای در ۳۲۰ کیلومتری غرب مشهد واقع است.
نظر شما