دکترسید «محمد جمالیان» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: تنها در شهرستان اراک بهعنوان بزرگترین کانون جمعیتی استان مرکزی ظرفیت واکسیناسیون روزانه ۱۵ هزار نفر در ۹ پایگاه مستقر وجود دارد.
وی اظهار داشت: ۱۲ هزار نفر روز گذشته (شنبه) در مجموعه شهرهای زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی اراک واکسن کرونا دریافت کردند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: ۲۱ هزار دانشجو و طلبه در استان مرکزی وجود دارد که فرآیند واکسیناسیون آنان آغاز شده و تمامی پایگاههای مستقر پذیرای مراجعان هستند.
دکتر جمالیان بیان کرد: بر اساس برنامهریزی باید در بازه زمانی تعیین شده ۱۶ هزار دانشجو و پنج هزار طلبه استان مرکزی واکسن کرونا دریافت کنند تا بتوانند با سطح ایمنی بالاتر به فعالیتهای تحصیلی خود بپردازند.
وی یادآور شد: دانشجویان با در دست داشتن کارت شناسایی تحصیلی باید برای تزریق واکسن به پایگاههای مستقر در استان مراجعه کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک اظهار داشت: تار زمانی که ۷۵ درصد جمعیت از رده سنی اعلام شده واکسن کرونا دریافت نکنند، گروه سنی جدید اعلام نخواهد شد و مشمولان دریافت واکسن باید فارغ از انتخاب برند واکسن خاص برای دستیابی به ایمنی نسبی در اولین زمان به پایگاههای واکسیناسیون مراجعه داشته باشند.
دکتر جمالیان گفت: تاکنون یک میلیون ۷۸ هزار نفر دراستان واکسن کرونا دریافت کردهاند که ۴۳۳ هزار ۹۹ نفر آنان نوبت اول با پوشش ۴۰ درصد و ۲۵۶ هزار و۱۰۲ نفر نوبت دوم با ۲۳ درصد بوده است.
وی توضیح داد: در راستای ارائه خدمات با کیفیت و تسریع در امر دریافت واکسن گروههای هدف ، واکسیناسیون خودرویی در محوطه دانشگاه فنی حرفهای امیرکبیر اراک مجدد راهاندازی شده و این مهم با هدف پیشگیری از تجمیع احتمالی مشمولان واکسن در مراکز تعیین شده در اراک صورت گرفته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک خاطرنشان کرد: فرآیند واکسیناسیون خودرویی در اراک از ساعت ۱۵ تا ۲۰ به صورت روزانه پیشبینی شده و در تمامی ایام هفته به غیر از جمعهها مراجعان میتوانند از این طریق واکسن خود را دریافت کنند و افرادی که مشکل در حرکت دارند میتوانند به این امکان برای ارایه خدمات واکسن بهرهمند شوند.
دکتر جمالیان اظهار داشت: همه دانشجویان ساکن در استان مرکزی میتوانند با مراجعه به سامانه salamat.gov.ir برای واکسیناسیون ثبتنام کرده و پس از تعیین محل تزریق واکسن در ساعت و تاریخ تعیین شده مراجعه کنند.
قربانی تاکید کرد: دانشجویانی که به هردلیلی موفق به ثبتنام در سامانه مذکور نشوند و یا مشکلی در مراحل ثبتنام داشته باشند نیز با در دسترس داشتن کارت دانشجویی میتوانند به یکی از ۶ مرکز تجمیعی واکسیناسیون مراجعه کرده و واکسن خود را دریافت کنند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: موجودی واکسن برکت در مراکز تجمیعی به صفر رسیده و واجدان شرایط میتوانند واکسنهای دیگری چون آسترازنکا و سینوفارم را دریافت و تزریق کنند.
شیوع ویروس کرونا از اسفندماه سال ۹۸ آغاز شد و استان مرکزی پس از قم در زمره نخستین استانهایی بود که موارد ابتلا در آن مشاهده شد.
نظر شما