به گزارش خبرنگار ایرنا، امیر ظهرابی روز یکشنبه در بازدید از ساختمان اداری سرپل ذهاب و روند بازسازی، افزود: برخی از ساختمان های ادارات شهرستان با پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی بازسازی شدند و نیاز به بودجه ای برای تکمیل پروژه دارند.
وی اظهار داشت:آنچه که از زلزله سال ۹۶ در سرپل ذهاب باقی مانده ساختمان های آسیب دیده اداری است که امید است با اعتباراتی که بتوانیم تخصیص به موقع و جذب کنیم ساختمانها بازسازی و خدمات دهی به مردم تسهیل گردد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه گفت: به برکت دولت و نظام جمهوری اسلامی توانستیم ساختمانهای مسکونی در شهرها و روستاهای سرپل ذهاب که در زلزله آسیب دیدند را نیز بازسازی کنیم و مردم در محل زندگی خود اسکان پیدا کنند.
معاون عمرانی فرمانداری سرپلذهاب نیز گفت: امروز به همراه مسوولان استانی از ساختمانهای اداری ادارات مختلف به ویژه غله ، شهرداری، اداره جهاد کشاورزی، شیلات، مجتمع اداری فرمانداری ، فنی حرفهای، حوزه فرهنگ و ارشاد اسلامی ، تبلیغات اسلامی ، کتابخانه های عمومی و ساختمان دانشگاه پیام نور سرپل ذهاب که در زلزله آسیب دیدند بازدید به عمل آمد.
نادر نورایی افزود:برخی از ساختمان های ادارات شهرستان با پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی بازسازی شدند و نیاز به بودجه ای برای تکمیل پروژه است.
وی ادامه داد: متاسفانه تعدادی از ساختمان ها نیمه کاره در مرحله اسکلت سازی و فنداسیون رها شدند و نیازمند اعتبارات ویژه است که همت و پیگیری مسوولان استانی را می طلبد.
سرپلذهاب در غرب کرمانشاه بیش از ۹۰هزار نفر جمعیت دارد.
زمین لرزه ۷.۳ ریشتری ۲۱ آبان سال ۹۶ در ۱۱ کیلومتری بخش ازگله و ۳۲ کیلومتری شهر سرپل ذهاب رخ داد که ۶۲۰ کشته و ۱۲ هزار و ۳۸۶ مصدوم داشت.
این زلزله به ۱۰ شهرستان و یک هزار و ۹۳۲ روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرد و براساس ارزیابی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، ۱۰۳ هزار واحد مسکونی شهری و روستایی آسیب کلی و جزیی دید.
البته در زلزله ۶.۴ ریشتری یکشنبه چهارم آذر ۹۷ هم ۷۷۱ مصدوم و بیش از چهار هزار واحد مسکونی خسارت دیده، به این آمارها اضافه شد.
نظر شما