دکتر«روحالله سهرابی» روز یکشنبه درگفت و گو با ایرنا افزود: مسئولیت جمعآوری و دفع بهداشتی پسماندهای عادی طبق قانون با شهرداریها است اما پسماندهای عفونی باید با مشارکت تولیدکنندگان این مواد زاید ابتدا بیخطرسازی شده و با استفاده از امکانات بخش خصوصی جمعآوری و دفع بهداشتی شود.
وی اظهار داشت: مدیریت پسماندهای عفونی در اراک با حساسیت انجام میشود و علاوه بر جمعآوری و امحای بهداشتی پسماندهای مطبها و مراکز درمانی خصوصی، مواد زاید عفونی تولید شده در بیمارستانها نیز در اراک روزانه به صورت تفکیکی جمعآوری و بیخطرسازی میشود و اجازه انتقال نباید حتی بخش ناچیزی از این زبالهها و تداخل آن با پسماندهای عادی داده نمیشود.
دکتر سهرابی افزود: طبق قرارداد شرکت خدماتی جمعآوری پسماندهای عفونی با برگزاری مناقصه انتخاب شده و اکنون مراحل جمعآوری و امحای بهداشتی پسماندهای عفونی در اراک با متعهد بالا و نظم مناسبی در حال انجام است.
وی اظهار داشت: این شرکت هرماه از یکهزار و ۱۰۰ واحد درمانی خصوصی اراک شامل مطب، کلینیک و آزمایشگاه خصوصی حدود سه میلیون ریال تعرفه برای جمعآوری و امحا پسماندهای عفونی دریافت میکند.
۶۹۸ پزشک عمومی، ۴۸۵ پزشک متخصص و فوق تخصص و یک هزار و ۷۲۶ کارشناس رشتههای مختلف پیراپزشکی و مامایی در استان مرکزی فعالیت میکنند.
نظر شما