مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه تعداد دستگاههای اکسیژن ساز در اوایل شیوع کرونا در بیمارستان عباسی تنها یک دستگاه بود، گفت: با توجه به روند افزایشی مبتلایان به کرونا، هماکنون تعداد دستگاههای اکسیژن ساز در بیمارستان عباسی این شهرستان به سه مورد افزایش یافته است.
سهراب حیدری اظهار داشت: جداسازی اکسیژن سانترال بخش آیسییو بیمارستان عباسی (ویژه کرونا) از سایر بخشها با راهاندازی سومین دستگاه اکسیژنساز انجام گرفته که این امر از افت مکرر اکسیژن در بخش آیسییو جلوگیری کرده و مشکل پیش آمده در این زمینه را برطرف کرده است.
وی با بیان اینکه قبل از بحران کرونا کپسولهای اکسیژن جوابگوی نیاز بیمارستان عباسی بود ولی بعد از شیوع ویروس کرونا و همه گیری آن لازم بود تدابیر خاصی برای اکسیژن رسانی به بیماران انجام گیرد، افزود: از فروردین ماه سالجاری تاکنون تعداد ۱۷ تخت بیمارستانی بعد از راهاندازی و وصل به سیستم سانترال به تختهای فعال این بیمارستان اضافه شدهاست.
حیدری در ادامه با اشاره به افزایش تختهای مراقبت ویژه آیسییو در بیمارستان عباسی میاندوآب، اضافه کرد: همچنین از ابتدای سالجاری تاکنون بیش از ۱۰ هزار و ۲۰ مورد سی تی اسکن در این بیمارستان انجام گرفته است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب با توجه به افزایش تعداد مراجعان به مراکز درمانی و بستری شدن بیماران بدحال با تشخیص کرونا، گفت: طی ماههای گذشته نیز ۱۰ تخت جدید برای مراقبتهای ویژه (آیسییو) به ظرفیت تختهای این بخش و ۳۰ تخت ایزوله در بیمارستان حضرت فاطمه(س) اضافه شده است.
وی همچنین با اشاره به اینکه هر تخت آیسییو برای تجهیز به تشک مواج، مانیتور و ونتیلاتور بیش از ۱۰ میلیارد ریال هزینه دارد، گفت: با اضافه شدن ۱۰ تخت آیسییو به ظرفیت بیمارستان عباسی، کمک قابل توجهی از سوی دانشگاه علوم پزشکی استان به حوزه درمان این شهرستان در تأمین هزینهها و تجهیز آیسییو شده است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب بیان کرد: راه اندازی آزمایشگاه PCR اقدام دیگری بود که در راستای افزایش رضایتمندی و تسریع در جواب دهی تستهای کرونا، با ۴۰ میلیارد ریال هزینه و با استفاده از نیروی مجرب کادر آزمایشگاه در این شهرستان انجام شده است.
حیدری ادامه داد: در دورانی که ما بیشترین میزان بستری را در بیمارستان داشتیم، به دلیل ابتلای همکاران، تعداد پرستاران به یک سوم کاهش یافت، اما کادر درمان مجاهدانه ایستادگی کرده و آنچه توسط همکاران ما اتفاق افتاد، مصداق بارز جهاد بود.
وی افزود: در دوران کرونا، هیچ یک از مدافعان سلامت این شهرستان از مبارزه پا پس نکشیده و با این بیماری مقابله کردند که جای قدردانی دارد.
امسال ۳۰ هزار ماموریت پیش بیمارستانی توسط اورژانس میاندوآب انجام گرفت
مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب اضافه کرد: طی سالجاری ۳۰ هزار و ۸۰ ماموریت پیش بیمارستانی توسط فوریتهای پزشکی این شهرستان انجام گرفته است.
حیدری با تبریک روز اورژانس و فوریتهای پزشکی اظهار داشت: از ابتدای سالجاری تاکنون تلفن مرکز پیام فوریتهای پزشکی میاندوآب ۵۰ هزار و ۶۰۰ بار به صدا درآمده است که از این تعداد ۶۸۸ حادثه ترافیکی و ۲ هزار و ۳۹۲ مورد ماموریتهای غیرترافیکی است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب همچنین با بیان اینکه ۲ هزار و ۱۱۷ مورد از بیماران به مراکز درمانی اعزام شدهاند، افزود: آمار بالای ماموریتهای غیر ترافیکی به دلیل ابتلای شهروندان به برخی بیماریها به ویژه ویروس کرونا است.
حیدری با بیان اینکه میانگین زمان رسیدن آمبولانسهای فوریت های پزشکی با توجه به افزایش پایگاههای فوریت پزشکی در چند وقت اخیر بر بالین بیماران و مصدومان در داخل شهر ۶ دقیقه بوده است؛ اظهار داشت: این زمان برای ماموریتهای برون شهری بدلیل راهاندازی پایگاه "سوگلیتپه" به ۱۰ دقیقه رسیده است.
وی در ادامه با قدردانی از پرسنل فوریتهای پزشکی میاندوآب افزود: عملکرد فوریتهای پزشکی در استقرار و حضور در مراکز واکسیناسیون بر علیه ویروس کرونا و همچنین نقش پر رنگ در اطلاع رسانی شهری در مقابله با ویروس کرونا رضایت بخش است.
به گزارش ایرنا، میاندوآب دارای هشت پایگاه فوریتهای پزشکی است؛ ۲۶ شهریور ماه به عنوان روز اورژانس و فوریتهای پزشکی نامگذاری شده است.
میاندوآب دارای ۲ واحد بیمارستانی به نام عباسی و حضرت فاطمه (س) است و تنوع پزشکان متخصص در تخصصهای مختلف موجب شده تا این شهرستان به یکی از قطبهای درمانی در جنوب آذربایجانغربی تبدیل شود.
نظر شما