به گزارش روز چهارشنبه وزارت جهاد کشاورزی، «مختار آخوندی» افزود: براساس این برنامه، شناورهایی که بیش از ۲۰ سال عمر دارند در اولویت نوسازی و بازسازی و دریافت تسهیلات هستند.
مدیرکل دفتر صید و صیادی سازمان شیلات ایران اظهارداشت: اگر بتوانیم ظرف یک سال ۲۰۰ تا ۳۰۰ فروند لنج را تجهیز و نوسازی کنیم عدد خوبی است.
آخوندی با بیان این که در حال حاضر بزرگترین ناوگان دریایی و بیشترین بنادر کشور مربوط به فعالیت های ماهیگیری است، تصریح کرد: ناوگان صیادی با داشتن حدود ۱۱ هزار و ۵۰۰ فروند شناور صیادی شامل سه هزارو ۴۰۰ فروند لنج، ۸ هزار فروند قایق و ۱۲۵ فروند کشتی با مالکیت بخش خصوصی و تعاونی، تحت برنامه ریزی، نظارت و مدیریت سازمان شیلات ایران قرار دارد.
مدیرکل دفتر صید و صیادی سازمان شیلات ایران درباره عملکرد بخش صیادی کشور خاطر نشان کرد: سال گذشته نزدیک به ۱۴۰ هزار صیاد با استفاده از ناوگان ماهیگیری ۷۱۵ هزار تن انواع آبزیان را با روش های مختلف از جمله گوشگیر، گرگور، قلاب، لانگ لاین، مشتا، پرس ساین، تور قیفی و ترال میان آبی صید کردند.
وی با اشاره به این که عمده شناورهای صیادی در آب های خلیج فارس، دریای عمان و اقیانوس هند فعالیت می کنند، گفت: نزدیک به ۸۰۰ فروند از شناورهای ماهیگیری در آب های فراساحلی و اقیانوس هند به صید می پردازند و تعداد کمی از آن ها نیز در آب های دریای خزر فعالیت می کنند.
مدیرکل دفتر صید و صیادی سازمان شیلات ایران ابراز امیدواری کرد: ظرف پنج سال و با حمایت های بانکی و اعتبارات تخصصی سازمان شیلات ایران، نوسازی و بازسازی ناوگان صیادی انجام شود و علاوه بر ایمنی دریانوردی، هزینه های صید کاهش و کیفیت آبزیان صید شده افزایش یابد.
به گزارش ایرنا، صید ۷۰۰ هزار تن انواع آبزیان در آب های جنوب و شمال کشور در برنامه ششم توسعه برای سال ۱۴۰۰ هدفگذاری شده است.
نظر شما