فیروز عارفی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته در آموزش و پرورش سقز مبنی بر کاهش بی سوادی و ریشه کن کردن این معضل در میان جامعه، آمار بی سوادی را از ۱۱ هزار نفر به هفت هزار نفر کاهش دادیم و این رویه برای امسال و سال های آینده ادامه دارد.
وی اضافه کرد: از طریق اطلاع رسانی و بسته های تشویقی سعی می کنیم مردم کم سواد و بی سواد را برای یادگیری علم ترغیب کنیم تا از این طریق بتوانیم بیشترین افراد را برای یادگیری سواد جذب کنیم.
وی به اجرای طرح "پیوند سواد و زندگی" در شهرستان سقز اشاره کرد و گفت: در قالب این طرح ضمن آموزش سواد تلاش میشود تا افراد کم سواد و بیسواد در حوزه مهارتهای زندگی، حرفهای و شغلی توانمند شوند.
عارفی یادآور شد: در قالب این طرح تلاش میشود تا سوادآموزان با آموزش و مهارت آموزی که در رشتههای مختلف میبینند در قالب کسب و کارهای کوچک نسبت به تولید و فروش محصولات خود به عنوان مشاغل خرد و زود بازده اقدام کرده و کسب درآمد کنند.
رییس آموزش و پرورش سقز با اشاره به اینکه سه مرکز یادگیری مهارت در قالب طرح "پیوند سواد و زندگی"در سقز فعال است، افزود: علاوه بر این، کلاس های آموزش و یادگیری سوادآموزی در محلات سطح شهر برگزار می شود.
وی بر تلاش برای جذب حداکثری سوادآموزان، افتتاح مرکز یادگیری محلی سوادآموزی در مهرماه امسال در محله بهارستان، ادامه تجهیز مراکز یادگیری با کمک آموزش و پرورش و به ویژه خیرین را از جمله مهمترین اقدامات آتی این حوزه عنوان کرد.
سقز با بیش از ۲۲۶ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در ۱۹۰ کیلومتری شمال سنندج مرکز این استان قرار دارد.
نظر شما