حمیدرضا جانباز روز شنبه در بازدید از تصفیهخانه فاضلاب گنبدکاووس، اظهارداشت: علاوه بر تصفیهخانه، بخشهایی از ایستگاه پمپاژ اصلی طرح فاضلاب این شهرستان در دست اجراست و همچنین در سال های اخیر حدود ۸۵ کیلومتر از شبکه ۲۰۰ کیلومتری جمعآوری فاضلاب گنبد نیز اجرا شده است.
وی ادامه داد: با تکمیل ایستگاه پمپاژ اصلی و بهره برداری از تصفیهخانه، بخشی از فاضلاب گنبدکاووس به تصفیه خانه منتقل شده و قسمتی از محدوده این شهر تحت پوشش این شبکه قرار میگیرد.
وی افزود: علاوه بر آن، عملیات اتصال نقاط انفصالی و شبکه باقی مانده طرح جمع آوری فاضلاب گنبدکاووس با اعتبار ۶۵ میلیارد ریال در حال انجام است.
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: با پیگیریهای انجام شده امسال ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل طرح تصفیه خانه گنبدکاووس اختصاص یافت که چند برابر سالهای قبل است.
فرماندار گنبدکاووس نیز گفت: در پیش بینی اولیه ۶۵ هزار انشعاب از این تصفیهخانه در نظر گرفته شده بود اما با نظر مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور تا ۱۵۰ هزار انشعاب قابل افزایش است.
عبدالقدیر کریمی افزود: در راستای کمک و حمایت از اقدامات حوزه آب و فاضلاب امسال حدود یک سوم اعتبارات شهرستان برای هزینه در بخشهای تصفیه خانه، اصلاح شبکه توزیع آب، خطوط انتقال و حفر چاهها اختصاص یافت که امیدواریم در نتیجه آن، دسترسی مردم شهرهای گنبدکاووس، اینچه برون و روستاهای بخش مرکزی و بخش مرزی داشلی برون به آب شرب سالم، بهداشتی و پایدار راحت تر شود.
طرح ملی جمعآوری فاضلاب شهری گنبدکاووس با هدف ساماندهی فاضلاب شهری و باز تولید ۳۰ تا ۴۰ هزار مترمکعب فاضلاب در شبانهروز برای مصارف زراعی و صنعتی و نیز افزایش رفاه شهروندان در سال ۱۳۷۴ آغاز شد.
این طرح ملی که به گفته مسوولان آب و فاضلاب گلستان برای افق ۱۴۰۰ طراحی شده و تاکنون حدود ۵۰۰ میلیارد ریال نیز برای عملیات اجرایی آن هزینه شده ، حدود ۵۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد اما در سالهای اخیر به سبب مشکلات مالی دولت و تخصیص اندک اعتبارات سالانه اجرای آن متوقف شده یا به کُندی پیش میرود.
نظر شما