به گزارش ایرنا به نقل از استریتس تایمز سنگاپور، نتایج یک نظرسنجی در روز پنجشنبه ۱۶ سپتامبر این مطلب را نشان داد و این در حالی است که سیلاب ها، از دست رفتن تنوع زیستی و بالا آمدن سطح دریا به علت تغییرات آب و هوایی سه تهدید اصلی آب و هوایی در این منطقه است.
پاسخ دهندگان به این نظرسنجی که در گزارش دورنمای آب و هوایی جنوب شرقی آسیا ۲۰۲۱ منتشر شده است، تاکید کرده اند که بسیاری از دولت های این منطقه اقدام کافی در خصوص تغییرات آب و هوایی انجام نمی دهند و لازم است که سیاست های سازگار با محیط زیست را در دستور کار قرار داده و بودجه پروژه های سبز را افزایش بدهند.
در مجموع، ۷۰ درصد از پاسخ دهندگان گفته اند که تغییرات آب و هوایی یک تهدید جدی و فوری است که آسیب پذیری این منطقه را در برابر تاثیرات فزاینده طوفان ها، سیلاب ها، خشکسالی و بالا رفتن سطح دریا را نشان می دهد.
این تحقیق در روزهای ۱۱ ژوئن تا ۲ اوت در بین ۶۱۰ نفر در تمام ۱۰ کشور عضو آسه آن انجام شده است.
۷۹ درصد پاسخ دهندگان گفتند که ضرورت قطع اتکا به سوخت زغال سنگ را که بزرگترین منبع انتشار گاز دی اکسید کربن است، احساس می کنند. در اندونزی و سنگاپور به ترتیب ۸۵.۹ درصد و ۸۵.۲ درصد این دیدگاه را بیان کردند.
اکثریت پاسح دهندگان در کشورهای سنگاپور، ویتنام و اندونزی اعتقاد دارند که کاهش اتکا به سوخت های فسیلی در کوتاه مدت فشارهایی را وارد می کند اما در بلندمدت سود دارد.
همچنین اجماع نیرومندی در خصوص پتانسیل استفاده از انرژی های تجدید پذیر وجود دارد که در سرتاسر منطقه در حال ظهور است. تمام پاسخ دهندگان از کشورهای برونئی و لائوس با این مطلب موافقت خود را اعلام کردند. در سنگاپور و اندونزی هم ۹۶.۷ درصد موافقت کردند در حالی که موافقان این مساله در ویتنام ۹۵ درصد بود.
در مجموع ۴۶.۱ درصد از افراد گفتند که احساس می کنند دولت های آنها از تهدیدات تغییرات آب و هوایی آگاه هستند اما منابع کافی برای مقابله با آن اختصاص نداده اند. ۲۴.۸ درصد گفتند که دولت های آنها توجه کافی به این مساله ندارد و تنها ۱۵.۷ درصد گفتند که دولت های آنها منابع کافی به این مساله اختصاص داده اند.
یافته های این نظرسنجی مشابه نظرسنجی مشابهی از سوی موسسه "پیو" در ۱۷ کشور اقتصاد پیشرفته بود که روز سه شنبه ۱۴ سپتامبر منتشر شد و حاکی از نگرانی گسترده درباره تاثیرات تغییرات آب و هوایی بود . این نظرسنجی همچنین حاکی بود که اعتماد کمتری بخصوص به تلاش های چین و آمریکا برای حل مشکل وجود دارد.
نظر شما