به گزارش خبرنگار ایرنا، حشمت رضایی روز دوشنبه در نشست برنامه ریزی به منظور جلوگیری از خام فروشی قیر طبیعی، افزود: برنامه های متناسب با تولیدات قیر طبیعی در این شهرستان در راستای جلوگیری از خام فروشی این ماده ارزشمند معدنی اجرا می شود.
وی اظهار داشت:بخش قابل توجه قیر طبیعی استخراجی از معادن این شهرستان به صورت خام فروشی عرضه می گردد که هیچ گونه ارزش افزوده ای برای استان کرمانشاه و کشور ندارد.
سرپرست فرمانداری گیلانغرب گفت: به لحاظ ذخایر غنی در منطقه فرآوری، افزایش کیفیت و استاندارد سازی قیر طبیعی نیازمند آموزش نیروی انسانی ماهر است.
رضایی ادامه داد: با پیگیری های صورت گرفته و موافقت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور انعقاد تفاهم نامه سه جانبه فرمانداری، فنی و حرفه ای و انجمن معدن داران قیر طبیعی نهایی شده و تربیت نیروی انسانی با استفاده از امکانات فنی و حرفه ای در دستور کار قرار گرفته است.
مدیرکل فنی و حرفه ای استان کرمانشاه هم آمادگی سازمان آموزش فنی و حرفه ای را به منظور آموزش لازم در بخش های استخراج، فرآوری، تجارت و همچنین صادرات اعلام کرد و گفت: این امر علاوه بر ایجاد اشتغال و رونق تولید باعث بهبود کیفیت قیر طبیعی منطقه در بازارهای جهانی نیز خواهد شد.
یاور محمدی اظهار داشت: آمادگی ارایه آموزش های لازم در بخش های کشاورزی، دامپروری، صنایع دستی و دیگر رشته های متناسب با ظرفیت های شهرستان را داریم.
۱۱ واحد فرآوری تولید پودر بیتومین از قیر طبیعی این معادن در شهرستان ایجاد شده و ۱۳۲ نفر نیز در این بخش مشغول به کار هستند و سالیانه بیش از ۶۰ هزار تن قیر طبیعی در گیلانغرب تولید می شود.
۹۰ درصد ذخایر قیر طبیعی استان کرمانشاه و بیش از ۷۵ درصد ذخایر قیر طبیعی (بیتومین) کل کشور در شهرستان گیلانغرب وجود دارد.
گیلانغرب در غرب کرمانشاه بیش از ۷۲هزار تن جمعیت دارد.
نظر شما