دکتر «علیرضا حریقی» روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه طرح نظام ارجاع یا پزشک خانواده در صندوق های بیمه همگانی سلامت اجرا می شود، افزود: بیمه سلامت با هدف توزیع عادلانه سلامت در اقشار جامعه این طرح را اجرایی می کند.
وی اظهار داشت: در این طرح هر شهروند، یک پزشک مسئول دارد و در صورت نیاز، پزشک وی را به پزشک متخصص ارجاع میدهد و پزشکان خانواده در تمام شهرستانها به بیمه شدگان منتسب شده و در شهرستان کرمانشاه نیز اجرا می گردد.
او گفت: بیمه شدگان صندوق بیمه همگانی سلامت تاکنون صرفا از خدمات بخش دولتی بهره میگرفتند اما با اجرایی شدن این طرح، تمام این بیمهشدگان میتوانند با ارجاع توسط پزشک خانواده، از خدمات بخش غیردولتی نیز بهره مند شوند.
وی گفت: در شهرستان کرمانشاه تاکنون ۱۵۰ پزشک عمومی در سطح استان برای مشارکت در طرح پزشک خانواده اعلام آمادگی و ثبت نام کرده اندکه برای آنها خانوار ها منتسب شده است وعقدقرارداد با پزشکانِ علاقه مند به مشارکت در این طرح ادامه دارد.
بیمه شده ها حتما نظام ارجاع را رعایت کنند
معاون بیمه و خدمات سلامت بیمه سلامت کرمانشاه در ادامه خصوص پرداختی به پزشکان افزود: باتوجه به جمعیت منتسب به هر پزشک ، برای پزشکان عمومی هفت هزار و ۵۰۰ تومان و برای پزشکان متخصص ۱۰ هزار و ۵۰۰ تومان به صورت سرانه پرداخت می شود و هر بیمار در مراجعه به پزشک خانواده فقط ۶ هزار تومان را به عنوان هزینه ویزیت پرداخت خواهد کرد.
دکتر حریقی تاکید کرد: در این طرح بیمه شده حتما باید سیستم ارجاع را رعایت کند و اگر بیمه شده ای به مراکز دولتی و خصوص مراجعه کند، هزینه های درمانی وی آزاد محاسبه می شود.
وی گفت: به منظور جلوگیری از تردد بیمه شدگان و شیوع بیماری کرونا، بیمه شدگان صندوق بیمه سلامت همگانی میتوانند از خدمات غیرحضوری استفاده و با مراجعه به این سامانه به نشانی bimehsalamatiranian.ir نسخ الکترونیک تجویز شده را مشاهده کرده، دفترچه های بیمه را تمدید، مشخصات فردی و اطلاعات خانوار را ویرایش کنند و برای اطلاع از اعتبار بیمه نامه خود (دفترچه درمانی ) کد دستوری#۱۶۶۶* را شماره گیری کنند.
به گزارش ایرنا؛ بیمه سلامت کرمانشاه، یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر یعنی ۶۰ درصد از جمعیت استان را در قالب پنج صندوق بیمهای شامل، «صندوق کارکنان دولت»، «صندوق روستاییان و عشایر»، «صندوق بیمه همگانی رایگان»، «صندوق ایرانیان» و «صندوق سایر اقشار» زیرپوشش دارد.
اکنون بیش از سه هزار و ۵۰۰ تخت در ۱۸ بیمارستان دولتی زیرنظر دانشگاه علوم پزشکی، ۲ بیمارستان خصوصی، سه بیمارستان نظامی و ۲ بیمارستان تامین اجتماعی در استان کرمانشاه فعال است.
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۱۴ شهرستان، ۸۶ دهستان و ۲ هزار و ۵۹۵ آبادی دارد و ۲.۴ درصد جمعیت کشور در این استان ساکن هستند که از این تعداد ۷۵ درصد در نقاط شهری و ۲۵ درصد در نقاط روستایی زندگی می کنند.
نظر شما