به گزارش ایرنا، بهمن مرادنیا روز چهارشنبه در جلسه شورای راهبردی تصادفات استان با تاکید براینکه سلامت و امنیت مردم در حوزه راه و راهداری باید جدی تر گرفته شود، اظهار داشت: غفلت در این حوزه خیانت به مردم است چرا که بحث سلامت و امینت در ترددهای جاده ای مطرح است.
وی از اجرایی نشدن مصوبات جلسه شورای راهبردی تصادفات استان ابراز نارضایتی کرد و افزود: با تشکیل نشدن جلسات نباید مصوبات آن به فراموشی سپرده شود و ارگان های ذیربط در راستای اجرایی کردن و رسالتی که بر عهده آنها گذاشته شده باید تلاش کنند.
استاندار کردستان ساماندهی وانت بارهای میوه و تره بار در سطح شهر را مطالبه عموم مردم خواند و گفت: برای این مهم می طلبد از دیگر شهرها الگو برداری شود و بازارچه های عرضه میوه و تره بار هم گسترش یابد تا سیمای چهره به واسطه حضور این وانت بارها زشت نشود.
امسال تصادفات برون شهری کردستان 24 درصد افزایش یافته است
رییس پلیس راه کردستان هم در این جلسه با اشاره به اینکه از سال ۱۳۸۵ تا ۱۳۹۹ تعداد کشته شدگان در تصادفات برون شهری استان از ۳۰۲ نفر به ۵۰۷ نفر افزایش یافت، اظهار داشت : طی پنج ماهه سال جاری هم ۱۶۱ نفر در تصادفات برون شهری استان جان خود را از دست دادند که این میزان نسبت به مدت مشابه آن در سال گذشته ۲۳ درصد افزایش پیدا کرده است.
سرهنگ گوهری اضافه کرد : براساس رصدی که در آمار تصادفات استان در ۶ ماهه سال جاری انجام دادیم در این مدت ۱۶۸ مورد تصادف منجر به مرگ در جاده های استان اتفاق افتاد که نسبت به مدت مشابه آن در سال گذشته ۲۴ درصد افزایش داشته است.
وی اعلام کرد : در مجموع میزان تصادفات برون شهری استان منجر به فوت، جرح و خسارت در ۶ ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۲ درصد رشد پیدا کرده است.
رییس پلیس راه کردستان با بیان اینک چهار درصد مجموع تصادفات استان منجر به فوت در صحنه شده است، گفت: ۵۱ درصد تصادفات منجر به جرح و ۴۵ درصد هم منجر به خسارت شده است.
گوهری یادآور شد: ۱۴ درصد تصادفات مربوط به خودرو پراید، ۱۲ درصد وانت بارها، ۲۸ درصد پژو، یک درصد ناوگان مسافربری و ۱۳ درصد هم مربوط به ناوگان برابری بوده است.
وی عمده دلیل تصادفات برون شهری استان را تخطی از سرعت مطمئنه خواند و گفت: ۱۱درصد تصادفات استان در محور سنندج-همدان، هشت درصد محور سنندج-مریوان، هفت درصد سنندج-کرمانشاه و ۲ درصد سقز-بوکان و هشت درصد سقز-دیواندره اتفاق افتاده است.
در این جلسه گزارش تحلیلی توسط اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای کردستان در خصوص تصادف منجر به فوت ۱۶ نفر در محور سروآباد-کامیاران ارائه شد.
ستان کردستان حدود هشت هزار کیلومتر راه دارد که از این میزان ۶ هزار و ۱۰۰ کیلومتر آن راه روستایی و حدود یک هزار و ۹۰۰ کیلومتر آن راه بینشهری شامل ۳۲۵ کیلومتر بزرگراه، ۸۸۸ کیلومتر اصلی و ۷۰۰ کیلومتر نیز فرعی و عریض است.
طول شبکه راههای استان هفت هزار و ۸۳۴ کیلومتر شامل ۶ هزار کیلومتر راه روستایی، ٢٢٦ کیلومتر بزرگراه، ٣٠٨ کیلومتر راه اصلی و یک هزار و ٣٠٠ کیلومتر راه فرعی است.
نظر شما