هادی محمدپور روز جمعه در سفر به گناباد طی گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: دانش آموزان این شهرستان در سال تحصیلی گذشته و امسال با وجود سختی ها و مشکلات ناشی از شیوع کرونا و آموزشهای مجازی در عرصه فعالیتهای پژوهشی به رتبه های بسیار خوب در بین سایر مناطق استان دست یافتند.
وی با اشاره به ظرفیتهای علمی، فرهنگی و آموزشی گناباد ادامه داد: دانش آموزانی که در جشنواره های خوارزمی و المپیادها شرکت می کنند و افراد برتر فعالیتهای پژوهشی مورد حمایت مادی و معنوی سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان قرار می گیرند.
رییس مرکز پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان (سمپاد) خراسان رضوی گفت: این استان طی سال گذشته در حوزه جشنواره خوارزمی و حوزههای علمی گام های متعدد برداشته و امسال نیز با پنج دانش آموز دارای رتبه تک رقمی در کنکور سراسری بعد از تهران در رتبه دوم قرار گرفت و در زمینه حضور و کسب عناوین برتر المپیادها هم به همین رتبه دست یافت.
وی افزود: در جشنواره جوان خوارزمی طی چند ماه گذشته بالغ بر ۱۷۰ طرح از خراسان رضوی به تهران ارسال شد که امیدواریم شاهد رتبه های برتر باشیم.
محمدپور ادامه داد: حمایت از پژوهشگران در قالب شرکت در المپیادها و پژوهشسراها انجام می شود و نگاه سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان نگاه تمام ساحتی به همه عرصه های علوم آموزشی و تربیتی است.
مدیر پژوهشسرای پیامبر اعظم (ص) آموزش و پرورش گناباد هم به خبرنگار ایرنا گفت: از مجموع ۱۰ همایش و جشنواره علمی پژوهشی که طی یک سال گذشته در خراسان رضوی برگزار شد، این شهرستان در پنج جشنواره رتبه های نخست را کسب کرد و بیشترین آثار علمی از گناباد به مرحله کشوری راه یافت.
مجید دانا افزود: پژوهشگران برتر بخش دانش آموزی گناباد در این جشنواره ها به عناوین دوم، چهارم و پنجم و در بین تمام ۴۷ منطقه آموزش و پرورش خراسان رضوی رتبه نخست را از نظر ثبت آثار کسب کردند.
وی ادامه داد: شعار "هر دانش آموز یک پژوهش"، شعار و محور فعالیتهای پژوهشسرای دانش آموزی پیامبر اعظم (ص) گناباد در سال تحصیلی جاری است.
مرکز شهرستان ۹۳ هزار نفری گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
نظر شما