عضویت ایران در سازمان شانگهای برکات بسیار برای کشور دارد

مشهد- ایرنا- رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گفت: عضویت ایران در سازمان همکاریهای شانگهای اتفاق فرخنده ای است که برکات بسیار برای اقتصاد کشور به ارمغان می آورد و امید است با هماهنگی و ظرفیت سازی لازم بخش های تولیدی و اقتصادی از این ظرفیت بیشترین بهره را بگیرند.

غلامجسین شافعی روز جمعه در نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان خراسان رضوی افزود: برای تمرکز مناسب‌تر بر این موضوع نیز کمیته‌های ویژه‌ای در اتاق‌های بازرگانی استانی تشکیل شده که جمع بندی تحلیل‌های آنها در پارلمان بخش خصوصی ایران بررسی می شود.

وی ادامه داد: براساس ارتباطاتی که بخش خصوصی با دولت سیزدهم دارد امید به تغییر در فعالان اقتصادی در حال ایجاد است لذا امیدواریم در انتخاب استانداران دقت نظر لازم صورت گیرد و کسانی منصوب شوند که بر اقتصاد کشور تاثیرگذار باشند.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران گفت: دولت‌ها با صدایی رسا از ضرورت تغییر و تحول اقتصادی سخن می‌گویند اما در عمل این مهم را در اولویت اقدامات خود قرار نمی‌دهند، حضور هر دولت جدید موجی از امید و انتظار برای تغییر و تحول به همراه می‌آورد اما تغییر نباید فقط بر زبان جاری شود و رویکردها و عملکردها نیز باید گواه آن باشند.

وی همچنین شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی را فرصتی مغتنم برای بهره گیری از ظرفیت مشورتی بخش واقعی اقتصاد و پیوند میان دولت و بخش خصوصی دانست و افزود: یکی از مزایای راه‌اندازی این شوراها شکل‌گیری نظام بهره‌وری در استان‌های کشور بود و زمینه‌ای برای تعامل بهتر و بیشتر دو حوزه فراهم آمد بطوریکه توجه ویژه وزارت کشور به بخش خصوصی از درگاه شکل‌گیری شوراهای گفتگو رهاوردهای خوبی برای عرصه اقتصاد کشور داشت که این ظرفیت باید تقویت شود.

شافعی ادامه داد: یکی از اتفاقات مهم اخیر تحولات کشور همسایه ما بود که استان خراسان رضوی نیز در راس اثرپذیری از آن قرار دارد لذا این تحولات باید با هوشیاری کامل رصد و برای تعاملات و موضوعات اقتصادی فعلی و آتی برنامه ریزی شود.

وی گفت: در این راستا اتاق بازرگانی کمیته ویژه‌ای را برای بررسی تعاملات اقتصادی با افغانستان تشکیل داده که محور استقرار آن نیز در خراسان رضوی است و استانهای خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان نیز در این کمیته مشارکت دارند.

نماینده مردم قوچان و فاروج در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: نگاه‌ سیاسی به بخش اقتصاد باید اصلاح شود زیرا این نگاه به عدم توسعه اقتصادی منجر شده است.

علی آذری افزود: استفاده از ظرفیت بخش خصوصی یکی از شاهراه‌های سیاست‌گذاری اقتصادی دولت سیزدهم به شمار می‌رود و مداخله‌گران خصوصی اقتصادی کشور باید به جایگاه مناسب خود در بخش اقتصاد دست یابند که تشکیل شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی یکی از اقدامات ارزشمندی بود که در این راستا انجام شد.

 وی ادامه داد: شوراهای گفتگوی دولت و بخش خصوصی باید در شهرستان‌ها نیز شکل بگیرند تا رویکرد عملیاتی حاصل شود.

مرتضی اشرفی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی نیز در این نشست با اشاره به ظرفیت شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان و تلاش‌هایی که بخش خصوصی در تعامل با دستگاه‌های دولتی برای گره‌گشایی از مشکلات حوزه تولید و اقتصاد این خطه داشته گفت: نظر به اینکه شیوع کرونا در چند مرحله موجب برگزار نشدن جلسات این شورا در استان شده برای جبران این امر از وزارت کشور تقاضا داریم بررسی های خود را با مدنظر قرار دادن این محدودیت ها انجام دهد و مدت ارزیابی را از ۶ ماه به هشت ماه تا یک سال افزایش دهد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha