زنگ مدرسه تلویزیونی نواخته شد/ استفاده ۸۵ درصدی دانش‌آموزان

تهران- ایرنا- زنگ سال تحصیلی ۱۴۰۰ – ۱۴۰۱ مدرسه تلویزیونی ایران امروز با حضور سرپرست وزارت آموزش و پرورش و معاون سیمای صداوسیما و به دست فرزندان شهید احمد اسماعیلی، شهید مدافع حرم به صدا درآمد.

به گزارش گروه فرهنگی ایرنا از صداوسیما، علیرضا کاظمی، سرپرست وزارت آموزش و پرورش در این مراسم، مدرسه تلویزیونی ایران را بزرگ‌ترین مدرسه نظام تعلیم و تربیت کشور و مسعود احمدی افزادی، مدیر شبکه آموزش را بهترین مدیر برای چنین مدرسه‌ای توصیف کرد.


وی با اشاره به راه‌اندازی مدرسه تلویزیونی ایران در صداوسیما به دلیل شیوع بیماری همه‌گیر کرونا تاکید کرد: صداوسیما شاهکاری آفرید و برگ زرینی بر افتخارات ملی خود در تاریخ فعالیتش افزود. اولین دستگاهی که بهترین واکنش را به یک بحران ملی نشان داد، صداوسیما بود. به نمایندگی از جامعه بزرگ فرهنگیان سپاسگزارم و برای شما آرزوی توفیق دارم. هیچ بخش دیگری نمی‌تواند آثار هم‌وزن مدرسه تلویزیونی ایران داشته باشد.


حمید شاه‌آبادی، معاون سیما هم در این مراسم با قدردانی از خدمات احمدی افزادی در راه‌اندازی و پیشبرد فعالیت مدرسه تلویزیونی ایران تصریح کرد: با وجود محدودیت‌ها، عزم جدی همکاران معاونت سیما این کار در اسفند ۱۳۹۸ شروع شد و بالاترین دستاوردش تحقق عدالت آموزشی بوده است.

زنگ مدرسه تلویزیونی نواخته شد/ استفاده ۸۵ درصدی دانش‌آموزان
وی با بیان اینکه همراهی و همدلی رسانه ملی و وزارت آموزش و پرورش تجربه ارزشمندی بود، تاکید کرد: این تجربه می‌تواند دستمایه و الگوی مناسبی برای همکاری نهادها در حوزه‌های دچار بحران در کشور باشد.


معاون سیما با بزرگداشت یاد و خاطره از علی لندی، دانش آموز ایذه‌ای گفت: او با رفتار انسان‌دوستانه و قهرمانانه، برای دهه هشتادی‌ها الگوی جدی شده است. او نشان داد دهه هشتادی‌ها هم راه قهرمانان کشورمان را ادامه می‌دهند. رفتار علی لندی در ۱۵ سالگی نشان داد که راه شهید سلیمانی‌ها ادامه دارد.

مشارکت ۴ شبکه سیما برای برپایی ۱۹ هزار کلاس
شاه‌آبادی با گرامیداشت تقارن هفته دفاع مقدس، ایام اربعین و آغاز سال تحصیلی گفت: چهار شبکه سیما، شامل چهار، آموزش، امید و قرآن و معارف سیما دست به دست هم داده اند که ۱۹ هزار کلاس درس را برپا نگه دارند.
وی با اشاره به احتمال بازگشایی تدریجی مدارس در پی مهار کرونا تصریح کرد: مدرسه تلویزیونی ایران یادگار و تحول آموزشی در نظام آموزشی کشور است، به طوری که نه تنها آموزش را به همراه داشت، بلکه بر تربیت هم تاکید داشت.
معاون سیما ادامه داد: خوشحالیم که اعلام کنیم از جمعیت حدود ۱۵ میلیون دانش آموز، بیش از ۸۵ درصد از این مدرسه تلویزیونی استفاده کرده‌اند و این نشان‌دهنده روش و اقدام درست این مدرسه تلویزیونی، معلمان برجسته و اقدام تحولی در صنعت آموزشی کشور است.

مدرسه تلویزیونی ایران از اسفند ۱۳۹۸ با دستور  علی عسکری، رئیس سازمان صداوسیما آغاز به کار کرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha