مجمع نمایندگان مجلس مازندران رحلت علامه حسن‌زاده را تسلیت گفتند

ساری - ایرنا - مجمع نمایندگان مردم مازندران در مجلس شورای اسلامی روز یکشنبه با انتشار بیانیه‌ای رحلت علامه آیت‌الله حسن‌زاده آملی را تسلیت گفتند.

به گزارش ایرنا ، در بخشی از این بیانیه آمده است :  ارتحال شخصیت کم نظیر عرفانی و ستاره پرفروغ آسمان علم و فقاهت حضرت آیت الله علامه حسن زاده آملی در آستانه اربعین حسینی  موجی از غم و اندوه بی پایان را بر دل ها نشانده است.
مجموع نمایندگان مازندران با تاکید بر این که آن مرحوم اسوه کمالات معنوی و منبع زهد و تقوای الهی بود که عمر شریفش یکسره در مسیر اعتلای معارف اسلامی و استحکام پایه های علوم دینی مصروف شد ، افزود : تعبد مثال زدنی به مقام منیع ولایت و رهبری زینت سلوک معنوی آن علامه شهیر را در اذهان افتخار آمیز ودرخشان به تصویر کشید.
در این بیانه تاکید شده است : مجمع نمایندگان مردم مازندران در مجلس شورای اسلامی با تسلیت عروج ملکوتی این چهره ماندگار معنوی و استاد برجسته اخلاق به مقام معظم رهبری، حوزه های علمیه ، بیت مکرم، بستگان و ارادتمندان ایشان و نیزمردم مومن و انقلابی شهر هزار سنگر آمل ، علو درجات معنوی آن فقیه پارسا و روشن ضمیر و صبر و شکیبایی بازماندگان را مسالت دارد.

علامه حسن زاده آملی شنبه شب به علت عارضه بیماری قلبی ناشی از کهولت سن در بیمارستان امام رضا (ع) آمل به دیار باقی شتا فت

ستاد ارتحال آیت‌الله حسن‌زاده آملی مصوب کرده است که مراسم وداع و تشییع پیکر  علامه فردا دوشنبه همزمان با اربعین حسینی در آمل برگزار می‌شود.

حسن‌زاده آملی در اواخر سال ۱۳۰۷ هجری خورشیدی در روستای « ایرا » بخش لاریجان از توابع شهرستان آمل متولد شد. او در ۶ سالگی خواندن و نوشتن را در مکتب‌خانه آموخت و در سال ۱۳۲۳ دروس حوزوی را آغاز کرد.

علامه در سال ۱۳۴۲ش از تهران به قم رفت و به مدت ۱۷ سال در دروس علامه طباطبایی، برادر علامه و سید محمدحسن الهی حاضر شد. این فیلسوف بزرگ ایرانی پس از سکونت در قم، ۱۴ دوره شرح منظومه، چهار دوره اشارات، یک دوره اسفار اربعه و چهار دوره شرح فصوص قیصری را تدریس کرد. شرح تمهید و مصباح الانس نیز از جمله تدریس‌های اوست. او همچنین حدود ۱۷ سال دروس ریاضیات، هیات، وقت و قبله را درس داده که کتاب دروس «معرفة الوقت و القبلة» محصول آن درس‌هاست.

علامه حسن زاده آملی، کتاب‌هایی چون نهج‌البلاغه، اسفار اربعه، کشف المراد، کلیله و دمنه و گلستان سعدی را تصحیح کرده و دیوان اشعاری نیز به چاپ رساند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha