ماینرهای غیرمجاز کشف‌شده در سمنان به سه هزار و ۳۸۰ دستگاه رسید

سمنان- ایرنا- مدیرعامل شرکت توزیع برق استان سمنان گفت: ۱۶۱ مزرعه استخراج رمزارز از ابتدای سال ۹۹ تا پایان نیمسال نخست ۱۴۰۰ با سه هزار و ۳۸۰ دستگاه ماینر در استان شناسایی و جمع‌آوری شد.

به گزارش ایرنا، سیدمحمد موسوی زاده روز سه شنبه در دومین نشست کمیته استانی کشف مراکز غیرمجاز رمزارز در شرکت توزیع نیروی برق سمنان افزود: ۷۵ مزرعه رمزارز غیرمجاز در ۶ ماهه نخست ۱۴۰۰ کشف و جمع‌آوری شد.

وی با اشاره به اینکه ۱۶۱ مزرعه رمزارزهای دیجیتال نیز از ابتدای سال ۹۹ تاکنون شناسایی و با همکاری نهادهای مربوطه جمع‌آوری شد، تصریح کرد: تا پایان سال گذشته ۲ هزار ۶۷۶ دستگاه ماینر و در ۶ ماهه نخست ۱۴۰۰ نیز ۷۰۴ دستگاه و در مجموع سه هزار و ۳۸۰ دستگاه کشف شد.

وی با اشاره به عملیات بازرسی ۱۲۰ هزار اشتراک برق برای کشف انشعاب های غیرمجاز و مزارع بدون مجوز رمزارز، تاکید کرد: به منظور شناسایی مزارع استخراج رمزارز بدون مجوز و انشعاب های غیرمجاز، توسط ماموران تست لوازم اندازه گیری این شرکت، بیش از ۱۲۰ هزار بازرسی موردی و دوره‌ای از مشترکان استان انجام شد.

موسوی زاده گفت: پیگیری جهت تشکیل شعبه تخصصی رسیدگی به پرونده‌های استفاده کنندگان غیرمجاز از انرژی، بررسی میزان مصرف مشترکان برای تشخیص افزایش یا کاهش بیش از حد مصرف پس از هر دوره قرائت، بارگیری و بررسی جریان خروجی ترانس های توزیع به منظور شناسایی مناطق دارای مصارف نامتعارف در ساعات مختلف شبانه‌روز، اطلاع‌رسانی درخصوص پاداش در زمینه معرفی مراکز استخراج فاقد مجوز رمزارز، هماهنگی با دادستانی و نیروی انتظامی و دستگاه های ذی ربط و استفاده از روش های پردازش داده جهت شناسایی رفتار مصرفی مشکوک اشتراک‌های دارای کنتورهای هوشمند، برخی از اقدامات صورت پذیرفته برای شناسایی و کشف رمزارز است.

موسوی زاده با اشاره به این که مصرف برق هر دستگاه ماینر در حدود یک و نیم کیلووات در ساعت برآورد می‌شود، یادآور شد: مصرف برق رمزارزهای دیجیتال غیرمجاز در استان، حدود پنج درصد برآورد می شود و امید است با تمهیدات اتخاذ شده، دستگاه‌های غیرمجاز کنترل، مدیریت و رصد شوند.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان سمنان خاطرنشان کرد: دستگاه‌هایی مانند اداره اطلاعات، دادستانی، پلیس اقتصادی، تعزیرات حکومتی، صنعت، معدن و تجارت، مخابرات، گاز، برق منطقه ای، شرکت شهرک های صنعتی، ارتباطات زیرساخت استان و پخش فرآورده های نفتی منطقه شاهرود، در این حوزه مشارکت دارند.

در این نشست گزارش هایی پیرامون صدور جواز تاسیس و پروانه بهره‌برداری صادر شده جهت استخراج رمزارز و مشکلات احتمالی این بخش و همچنین هماهنگی درخصوص بازنگردادند دستگاه های کشفی به استفاده کنندگان فاقد پروانه بهره‌برداری بحث و تبادل‌نظر شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha