به گزارش ایرنا؛ مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان روز سهشنبه در آئین افتتاح طرحهای گردشگری شهرستان ملایر اظهار داشت: امروز ۲ طرح گردشگری در قالب گردشگری کشاورزی در ملایر به بهرهبرداری رسید که نوع جدیدی از گردشگری در این شهرستان و استان اتفاق افتاد.
"علی مالمیر" افزود: ملایر با توجه به استعدادهای خوبی که در حوزه کشاورزی و برند انگور دارد، بدون شک شکلگیری گردشگری کشاورزی در این شهرستان میتواند در جذب و افزایش ماندگاری گردشگران اثرگذاری بالایی داشته باشد.
وی با بیان اینکه یکی از این طرحهای کشاورزی گردشگری از نظر پژوهشی میتواند مورد توجه گردشگران قرار گیرد، ادامه داد: ۳۰ میلیارد تومان اعتبار برای ایجاد ۲ طرح گردشگری کشاورزی سرمایهگذاری شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان بیان کرد: طرح سوم سفرهخانه سنتی بود که با اعتبار هشت میلیارد تومان توسط بخش خصوصی و با استفاده از یکی از بناهای قدیمی و تاریخی شهر احداث شد.
مالمیر با بیان اینکه مشکل طرح هتل آپارتمان حیدری جنب تالار بهارستان نیز بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ شد، ادامه داد: در مجموع با افتتاح این سه طرح برای ۷۸ نفر اشتغال مستقیم و غیرمستقیم ایجاد شد.
وی ابراز امیدواری کرد: با مهار بیماری کرونا، گردشگری به مدار اصلی خود برگردد و شاهد رشد بیشتر ورود گردشگران به استان همدان باشیم.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ملایر نیز گفت: امروز /سهشنبه/ باغ گردشگری دکتر جلیلی به مساحت ۱۴۰ هزار مترمربع و حجم سرمایهگذاری ۱۵ میلیارد تومان با اشتغالزایی مستقیم پنج نفر و غیرمستقیم ۱۰ نفر به بهرهبرداری رسید.
"ابراهیم جلیلی" افزود: دومین طرح گردشگری کشاورزی مربوط به باغ گردشگری زمرد غفاری به مساحت ۲۳۰ هزار مترمربع و حجم سرمایهگذاری ۱۵ میلیارد تومان است که با افتتاح آن برای ۱۵ نفر به صورت مستقیم و ۳۰ نفر غیرمستقیم اشتغال ایجاد شده است.
وی بیان کرد: طرح سفرهخانه سنتی سلیمانی نیز در زمینی به مساحت ۴۳۰ مترمربع با حجم سرمایهگذاری هشت میلیارد تومان به بهرهبرداری رسید که برای ۶ نفر اشتغال مستقیم و برای ۱۲ نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد شده است.
به گزارش ایرنا؛ از پنجم تا ۱۲ مهرماه به نام هفته جهانگردی و گردشگری نامگذاری شده است.
نظر شما