۷ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۱۵
کد خبرنگار: 1936
کد خبر: 84488419
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

کرونا ۳۵۰ میلیارد تومان به تاسیسات گردشگری استان همدان خسارت وارد کرد

همدان-ایرنا- مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان گفت: شیوع ویروس کرونا تا پایان سال گذشته، ۳۵۰ میلیارد تومان به تاسیسات گردشگری این استان خسارت وارد کرد.

به گزارش ایرنا، علی مالمیر عصر چهارشنبه در آیین بهره برداری از سفره‌خانه سنتی سنگی ورکانه افزود: این خسارت در بخش راهنمایان گردشگری، آژانس‌های مسافرتی، مجتمع‌های فرهنگی و تفریحی و اقامتگاههای بومگردی بود.

وی با بیان اینکه ۱۶ میلیارد تومان تسهیلات کرونایی به فعالان صنعت گردشگری پرداخت شده است افزود: ستاد کرونا به منظور استمهال در پرداخت مالیات و بازپرداخت تسهیلات مهلتی را برای صنعت گردشگری ایجاد کرد.

مالمیر ابراز امیدواری کرد: بعد از بهبود شرایط کرونا، شرایطی فراهم شود که آسیب‌های جدی وارد شده به صنعت گردشگری استان جبران شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان گفت: دو سال سخت گردشگری را با شیوع کرونا پشت سر گذاشتیم و هنرمندان صنایع‌دستی نیز از وضعیت کنونی گلایه دارند، اما امیدواریم این صنعت به زودی به مسیر اصلی خود برگردد.

مالمیر اظهار داشت: استان همدان در حوزه توسعه زیرساخت‌های گردشگری پیشتاز بود، اما شیوع ویروس کرونا چراغ گردشگری را خاموش کرد و فرصت‌های اشتغالزایی در این حوزه نیز گرفته شد.

وی افزود: با وجود آسیب‌ها و ضررهایی که به واسطه ویروس کرونا به صنعت گردشگری استان وارد شد تمام تلاش خود را برای سراپا بودن در حوزه‌های مختلف انجام دادیم و امیدواریم نوروز پیش رو،  پر جنب و جوشی باشد تا شاید بخشی از این خسارات جبران شود.

مالمیر گردشگری  را به عنوان یک نیاز و ضرورت در سبد فرهنگی خانوارها معرفی کرد و گفت: امروز گردشگری به عنوان یک نیاز و ضرورت اجتناب ناپذیر در سبد فرهنگی خانوارها جای پیدا کرده است.

ارزیابان یونسکو به استان همدان سفر می‌کنند

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان با بیان اینکه پرونده ثبت جهانی زنجیره‌ای کاروانسراهای کشور آماده شده است گفت: اکنون ارزیابان یونسکو ایران هستند و طبق مسیر تعریف شده بازدید دارند و پیش‌بینی می‌شود ۲۹ مهرماه به همدان سفر کرده و از فرسفج و تاج‌آباد بازدید کنند.

مالمیر افزود: در حال حاضر ثبت جهانی روستای ورکانه مطرح نیست، ولی پرونده‌ای را در چارچوب منظر طبیعی دره ارزانفود داریم که باید مداخلات انسانی را در این منطقه نداشته باشیم که بکر بودن آن از بین نرود و معیارهای یونسکو را داشته باشد.

در این آیین سفره‌خانه سنتی روستای ورکانه با سرمایه‌گذاری سه میلیارد تومان و تسهیلات ۶۵۰ میلیون تومان به بهره‌برداری رسید.

این سفره‌خانه سنتی در مساحت ۵۶۲ مترمربع ساخته شده که به صورت مستقیم و غیرمستقیم برای هفت نفر اشتغالزایی ایجاد کرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha